Stora hundar

Palle - 2018 - FINNS I JOURHEM I SVERIGE

Underbara Palle är en kille som älskar allt och alla. Att få ligga i soffan och mysa gör han gärna, men han älskar också promenader och har en del energi. Han är ca 65 cm hög och väger runt 30 kilo och har ett sinne som en unghund, lite busig . Vi tror att han är runt 2-3 år. Palle söker en familj där han får vara med på allt som han får! Han är otroligt snäll och lyhörd och älskar att arbeta. Älskar andra hundar, bryr sig inte om katter, går bra i koppel även om han drar lite till en början. Palle kom till Sverige i början på mars och längtar efter sin alldeles egna familj där han men än gärna är med på allt som han får. Han är vaccinerad, har chip och är startförsäkrad i Agria. Palle finns i jourhem utanför Örebro.

Låter det som att Palle kan bli din nya bästavän? Lämna en intresseanmälan

Lady - Nova, Nessie, Luna, Smilla

Det här är mamma Lady (2012) med sina fyra valpar, Luna, Nova, Nessie och Smilla (2015). älskar att springa, jaga efter pinnar och leksaker och att apportera. De är mycket gosiga och gillar att bli kliade på magen. Mamma Lady har koll och säger till sina valpar när de blir för ivriga.

De liknar rasen Schäfer och är även lika stora som en normal Schäfer hund. 

Tristan II - 2017

Tristan ll är ca 3,5 år och tros vara född 2017. Han är ca 55 cm hög.

Tristan II gillar kramar och mycket uppmärksamhet och kommer att bli en hängiven följeslagare. Han är lite bossig med andra hundar men skulle nog fungera tillsammans med hundar som är lite mer undergivna.Tristan behöver en aktiv adoptör som är villig att träna mycket med honom då han har mycket energi.Han blev övergiven av sin tidigare ägare och går bra i koppel. 

Mona - 2016

Vackra Mona! Hon är en tjej på 5 år och är ca 65 cm hög. Mona är en otroligt snäll hund som skulle bli ett jättebra sällskap för dig som söker en bästavän. Hon kan gå i koppel och fungerar bra med andra hundar. 

Deer - 2019

Här har vi Deer. Hon väger ca 10 kg och är 60 cm hög. Deer är en tjej på 2 år. Hon är väldigt snäll och nyfiken. Deer fungerar bra med andra hundar. 

Lara - 2018

Här är vackra Lara. Hon är en stor tjej på 3 år. Lara är ca 60 cm hög och väger 25 kg. Hon behöver komma till en aktiv familj då hon har mycket energi. Lara går bra i koppel och fungerar bra med människor. Hon vaktar sin mat, vilket inte är ovanligt för en gatuhund som behövt skyddat sin mat för att få äta något. Men med tid och tålamod,  går det toligtvis att träna bort. Hon är lugn med stora hundar och är inte bossig av sig. 

Kan du erbjuda Lara ett aktivt och kärleksfullt hem? Lämna en intresseanmälan.

Verdun - 2015

Stilige Verdun. Han är en kille i sina bästa år. Verdun väger ca 23 kg och är 55 cm hög. Han går bra i koppel och älskar sällskap.

Är du människan som Verdun längtar efter att få ge massa kärlek och få massa kärlek av? Lämna en intresseanmälan.