Stora hundar

Zeus - 2019

Här presenteras fina Zeus som är ungefär 2 år. Han är en glad kille som har lärt sig att gå i koppel även om han behöver lite mer träning med det. Han tycker om andra hundar och är väldigt lekfull o har en del energi. Skulle älska att bo i en familj som tycker om friluftsliv och gå promenader. Han väger ungefär 20 kilo och är ca 60 cm hög. Zeus har en kort svans och vi vet inte om han föddes så eller om något hänt honom. 

Tristan II - 2017

Här är Tristan ll. Han är ca 4 år och tros vara född 2017. Han är ca 55 cm hög. Tristan II gillar kramar, mycket uppmärksamhet och kommer att bli en hängiven följeslagare. Han är lite bossig med andra hundar men skulle nog fungera tillsammans med hundar som är lite mer undergivna.Tristan behöver en aktiv adoptör som är villig att träna mycket med honom då han har mycket energi. Han blev övergiven av sin tidigare ägare.  Tristan går bra i koppel. Han behöver komma till en familj med hundvana. 

Lämna en intresseanmälan för Tristan II här.

Verdun - 2015

Det här är stilige Verdun. Han är en kille i sina bästa år. Verdun väger ca 23 kg och är 55 cm hög. Han går bra i koppel och älskar sällskap. Vi tror att han är runt 6 år.

Lämna en intresseanmälan för Verdun här.

Lara - 2018    Adopterad

Letar ni efter en fantastiskt underbar tjej som redan kan det mesta som att gå fint i koppel , sitta och är rumsren.

Hon är en glad, gosig och jättemysig tik på 3 år som letar efter sin alldeles egna familj som då kommer att vinna den högsta lotten. Hon charmar alla i sin väg.
Lara skulle älska ett hem med massor av mys och långa skogspromenader. Hon fungerar med andra hundar och reagerar inte på katter .
Hon är kastrerad, vaccinerad, pass, besiktigad hos veterinären och har chip. Hennes adoptionskostnad är 6500 kronor och hon finns i jourhem i Norrköping.
Lämna intresseanmälan här