Molle


Om Molle

Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: Ca 13 kg
Mankhöjd: Ca 40-45 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Jourhem, Södertälje
Adoptionskostnad: 4900kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo i ett hem med andra hundar: Ja

Här har vi Molle, en varm och härlig hund som får våra hjärtan att smälta. Molle är en klok kille som lyssnar in varje situation. Han är duktig med ögonkontakt och kommunicerar gärna via det.

Han har några osäkerheter som han behöver vägledning i. Jourhemmet Molle bor i idag har jobbat mycket med just det och det är stor skillnad idag från vart han startade. Vi är övertygade om att han kommer fortsätta utvecklas och blomma ut i en föralltid familj när han fått landa där och komma till ro. Han behöver stöttning i att bygga ett starkare självförtroende.

Molle har medel energinivå. Därför söker han en familj till sig som gärna tar med han på långa promenader, kanske är nyfikna på att testa något aktivitet tillsammans med Molle. Används nosen, eller annat roligt som kan falla familj och han i smaken. Molle kan vara lös och kommer på inkallning. Något av de bästa Molle vet är när han får hänga med på saker, oavsett vad det är. Åka bil, tåg, njuta i solskenet. Får Molle vara med är han som lyckligast.

Molle är lyhörd på andra hundar och är alltid vänlig och rar mot hundar han träffar. Han skulle kunna bo i en familj där det redan finns hund, hundar. Även som ensamhund.

Molle är vaccinerad, chippad, kastrerad och har EU-pass. Han väger ca 13 kg och är 40-45 cm i mankhöjd.

Molle finns idag i jourhem, i Södertälje. Han tar gärna emot besök om du är intresserad och känner att det här kan vara familjemedlemmen just du söker.