Donation

Din donation betyder allt

Den viktigaste inkomstkällan till hundarna är genom era donationer, både som privatperson och som företag eller till och med andra organisationer. Vi får som sagt inga pengar från stat eller kommun därför är era donationer en stor tillgång för att kunna hjälpa hundarna. Hundarna kan inte tala för sig själva, vi måste tala för de och med hjälp av era pengar kan vi rädda fler och ta emot fler gatuhundar. Pengarna går till vårt arbete, bland annat foder, veterinärvård, halm att sova på osv. Bli en del av oss du med och hjälp våra hundar ifrån ett liv med kyla, svält, respektlöshet och utan någon kärlek. Bli en Rolda hjälte du med och var med i kampen för hundarna. Din donation betyder allt för oss och absolut mest för hundarna i nöd.

Vill du göra en större donation kan du kontakta oss på kontakt@rolda.se eller skicka ett meddelande på vår facebook eller instagram

I mån om tid och plats vi tar även emot donationer i form av hundfoder, hundtillbehör och andra saker som kan vara använda i hägnet. Kontakta då oss på kontakt@rolda.se eller skicka ett meddelande på vår facebook eller instagram.


Du kan donera till vårt bankgiro eller Swish

Bankgiro: 573-0502

Swish: 1234 126 348