Hundar med reducerad avgift


Blanco

Ras: Dogo argention
Kön: Hane
Född: 2018
Vikt: Info kommer snart
Mankhöjd: Info kommer snart
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass.
Finns: Finns i ett jourhem i Sverige, Eskilstuna
Adoptionskostnad: Förhandlingsbart, hemmet är viktigare än priset
Kan bo med katter: Vet inte 

Ursprungligen kommer Blanco från Rumänien där hans första ägare kuperade hans svans och klippte hans öron. Han har förmodligen fått stryk då han är lite orolig för plötsliga rörelser. Trots detta så gillar han människor och mys och gos. 

Han är en glad och snäll hund som går fint i koppel och inte har några problem med hundmöten. Han bör bo som ensamhund. Han är just nu överviktig och håller på att gå ner i vikt. Får han sina promenader och uppmärksamhet så kan han vara ensam en stund även om det inte är någon favorit att vara ensam och inte för länge. Han är trots allt en Dogo argentino som är smart och arbetsvillig och gärna vill vara nära sin ägare så mycket som möjligt. 

Blanco är kastrerad, vaccinerad, och chippad. Han är född 2018. Familjen är viktigare än priset. Just nu finns Blanco i Eskilstuna Blanco är kastrerad, vaccinerad, chippad och har EU-pass. Han är född 2018.

Har möjlighet att ge Blanco ett hem? Skicka då en intresseanmälan här!


Pomela

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2021
Vikt: Ca 9 kg
Mankhöjd: Ca 42 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 4.000 kr
Kan bo med katter: Jaga dem

Denna lilla tjej heter Pomela. När Pomela hittades i Rumänien hade hon blivit påkörd av en bil. Hon fick då hjälp att komma till vårt hägn där hon blev behandlad av vår veterinär och återhämtade sig fint. Pomela kan ibland gå annorlunda på grund av den skada hon fick efter hon blivit påkörd. Det verkar dock inte hindra henne mycket i livet då hon gärna hittar på bus och jagar efter katter ibland. 

Pomela är en glad och väldigt trevlig hund. Hon går okej i koppel. Vi ser att du som adopterar Pomela gärna fyller hennes liv med kärlek, uppmärksamhet och tar med henne på promenader. 

Pomela är en liten hund. Hon är ca 32 cm hög och väger runt 9 kg. Hon föddes år 2021. Hon är kastrerad, vaccinerad, chippas och har EU-pass. Pomela har ett reducerat pris på grund av sin skada.

Kan du ge denna lilla tjej ett hem? Skicka då en intresseanmälan till oss här!


Stefun

Ras: Blandras
Kön: Hane 
Född: 2014
Vikt: Ca 22 kg
Mankhöjd: 60 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 2.500 kr
Kan bo med katter: Vet inte 

Stefuns liv har inte varit lätt. Han är en renrasig amstaff som köptes för att användas till hundslagsmål. Stefun gjorde sitt allra bästa tills han en dag skadades så illa att hans ägare lämnade honom för att dö. 

Som tur var hittades han av människor som ville rädda honom. Han hade stora sår samt en 2 kilo stor tumör och man kunde verkligen se hur fruktansvärt ont han hade. Dagen då Stefun räddades hämtades också 2 andra amstaffs. Den ena var Stefuns partner Polly och den andra var deras barn Choco. 

Idag mår Stefun bra, men behöver komma till en familj som har erfarenhet av starka raser. En familj utan barn som kan ge honom lugn och ro. Han kan gå i koppel men behöver träna mer. Trots allt han utsatts för tycker han om människor.

Han är född 2014, är ca 60 cm hög och väger 22 kilo. Stefun är kastrerad, vaccinerad, chippad och har EU-pass. 

Stefun adoptionsavgift är reducerad på grund av hans ålder.

Har du möjlighet att öppna ditt hem för Stefun? Lämna då en intresseanmälan här!


Wilma

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2014
Vikt: Ca 27 kg
Mankhöjd: 60 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 2.500 kr
Kan bo med katter: Vet inte 

Wilma har bott länge i hägnet, alldeles för länge. Konstigt egentligen eftersom Wilma har en fantastisk personlighet. Alla som är i Wilmas närvaro blir glada av hennes fantastiska personlighet. Wilma är en mycket glad och trevlig hund. 

Vi önskar så att någon kunde öppna sitt hem för Wilma och låta denna solstråle få det liv hon så väl förtjänar, ge henne långa promenader, lek, kärlek och mys i soffan.

Wilma är en stor hund på ca 60 cm hög och väger ungefär 27 kg. Wilma är troligtvis född 2014.

Wilmas adoptionskostnad är reducerad på grund av hennes ålder. 

Vill du ge Wilma den chans hon förtjänar?  Skicka då en intresseanmälan till oss här!


Toni

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2020
Vikt: Ca 20 kg
Mankhöjd: 50 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 2.500 kr
Kan bo med katter: Vet inte 

Här har vi Toni! Denna hund är en underbar och vacker hund som kom till hägnet då hans tidigare familj inte längre ville ta hand om honom. När han kom till hägnet hade han ett väldigt infekterat sår på vänster framben. För att rädda Tonis liv fick veterinären tyvärr amputera vänster framben för tyvärr gick inte benet att rädda.

Toni är en otroligt vänlig själ. Han blir såklart begränsad av att bara ha ett framben men vår erfarenhet är att hundar som är amputerade känner lika mycket glädje och livslust som en hund med två framben. Du som adopterar Toni måste såklart vara medveten om att han saknar ett framben men vi vill även att du ger honom det fantastiska liv som han förtjänar och låter honom få uppleva allt det fina med livet.

Toni är kastrerad, har fått alla sina vaccinationer och är chippad. Han har också ett EU-pass.
Han är född 2020. Toni väger ca 20 kg och är ungefär 50 cm hög.

Är fina Toni hunden för dig? Skicka oss en intresseanmälan här!