Zelda


Zelda

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Våren 2022
Vikt: Ca 10 kg
Mankhöjd: Ca 45 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Ja
Kan bo med andra hundar: Ja 

Denna otroligt vackra hund heter Zelda. Denna tik är syster med Penny, Juni, Terri och Blenda, några av dessa tikar söker också efter en egen familj. Syskonens mamma är en fågelhund som oönskat blivit dräktig och fött valpar. Valparna lämnades in på vårt hägn av ägaren till syskonens mamma som inte ville ha valparna. 

Zelda är något försiktig i nya situationer men det  är eftersom hon inte har fått uppleva så mycket i sitt liv men när Zelda väl blivit bekväm så vill hon gärna gosa och mysa. Zelda viftar gärna på svansen och är en glad tik.

Zelda kan gå i koppel men behöver mer träning. Vi tror Zelda är en normal-aktivt till aktiv hund. Vi ser därför att du som adopterar Zelda tar med henne på massor av äventyr och långa promenader. Du som adopterar Zelda ska även lära henna allt som hon missat i livet under sin tid i hägnet och fylla hennes liv med massor av kärlek och gos. 

Zelda är en mellanstor hund med en lättkropp. Hon väger ca 10 kg och är 45 cm hög. Zelda är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Vill du adoptera denna ljuvliga hund? Skicka då en intresseanmälan till oss här!