Stora hundarRaider

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: ca 30 kg
Mankhöjd: ca 65 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Finns i ett jourhem i Sverige, Norrköping
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Ja

Detta är godingen Raider, han söker efter ett alldeles eget hem. Raider kom till Sverige med sina tre syskon, var av Radier är sist ut med att finna sin familj. Raider är trevlig, snäll och en gosig hund som är född i början på 2022.

Raider håller sig i bakgrunden när nya människor kommer och hälsar på men när alla andra hundar hälsat färdigt kommer Raider fram och vill säga hej. Raider går fint i kopplet.

Raider bor just nu i ett jourhem i Norrköping där det finns möjlighet att hälsa på honom. Radier bor tillsammans med andra hundar och det går bra. Han fungerar också bra med katter och barn. 

Vi tror att raider hade passat i ett aktivt hem där han får hänga med på äventyr. Raider är kastrerad, vaccinerad och chippad. Han väger ca 30 kg och 65 cm hög. Raider är född 2022.

Finns det en plats för Raider hos dig? Skicka då en intresseanmälan till oss här! Aslan

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2021
Vikt: 18 kg
Mankhöjd: ca 50 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Finns i ett jourhem i Sverige, Härryda
Adoptionskostnad: 7.000 kr 
Kan bo med: Katter, hundar, höns och kaniner. Även lugna barn.

Aslan hittades vid en väg i Rumänien där han vakade över sin syster som blivit påkörd av en bil. Aslan och systern fångades in och systern fick veterinärvård, hon klarade sig fint och hon bor idag i ett eget hem i Sverige men än har inte Aslan funnit sin familj. 

Aslan är försiktig med människor till en början men han är otroligt glad och positiv hund bakom rädslan, han viftar alltid på svansen. Aslan leker och busar mycket, han springer gärna runt och leker med sig själv eller allra helst leker han med de andra hundar som finns i jourhemmet. Han är en väldigt positiv hund. Aslan gillar andra hundar mycket och känner trygghet när han får vara med andra hundar. Aslan skulle kunna bo med en hundkompis men han skulle också kunna bo som ensamhund. Trots att Aslan ibland kan vara rädd för nya saker och tar tid på sig att lära känna nya människor så hänger han gärna med på nya grejer och äventyr. Aslan är en aktiv hund och skulle passa hos den aktiva familjen där det händer saker. Jourhemmet där han bor är ute och joggar med honom. Aslan kan även vara lös i skogen, gillar att åka bil och är rumsren. 

Aslan är född 2021 och han väger ca 18 kg och 50 cm hög. Aslan kan vara hemma själv en stund och är matmotiverad. Aslan är vaccinerad, kastrerad och chippad och han bor i ett jourhem utanför Göteborg där det finns barn, kaniner, höns, katter och andra hundar. Han är snäll mot andra djur och kan gå lös i djurens hagar. Aslan kan även bo med barn. 

Kan du ge Aslan det hem och uppmärksamhet han förtjänar? Skicka då en intresseanmälan till oss här!


Mario

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2021
Vikt: ca 30 kg
Mankhöjd: ca 65 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Finns i ett jourhem i Sverige, Norrköping
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Ja 

Mario söker även nytt jourhem!

Detta är Mario! En glad och social hund som söker efter en egen familj där han kan få all uppmärksamhet som han förtjänar. Mario älskar verkligen uppmärksamhet och han vill gärna vara med när det händer saker, helst i centrum då han har mycket kärlek att ge. Mario vill gärna gosa och mysa. 

Mario funkar bra med barn och vill gärna bo i ett hem utan andra hundar eller med en hundkompis. Mario är en aktiv hund och vi vill därför att han kommer till ett hem där han kan få hänga med på äventyr. Mario har inte heller några problem med katter. 

Mario är kastrerad, vaccinerad och chippad. Mario är ca 65 cm i mankhöjd och väger ca 30 kg. Han är född 2021. Mario finns i ett jourhem i Norrköping.  

Har du möjlighet att ge Mario ett hem? Skicka en intresseanmälan till oss här!Bobby

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: ca 14 kg (Obs! växande hund)
Mankhöjd: ca 55 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte 

Bobby är en riktig goding. Bobby och hans sju syskon hittades i skogen som valpar våren 2022. Alla valparna fick komma till tryggheten i vårt häng och är nu redo att komma till egna hem. Bobby är en trevlig och vänlig kille som just nu håller på att lära sig att gå i koppel. 

Vi vill att du som adopterar Bobby tar med honom på äventyr och låter honom få uppleva världen, visa honom och lära honom allt det han missat i hägnet när han inte haft en egen familj. Bobby vill gärna gå på långpromenader, leka med kompisar och gosa i soffan.

Bobby är en växande hund och du kan förvänta dig att han blir större, vi tror att han kommer blir en stor hund som vuxen. Han är i skrivande stund ca 55 cm hög och väger 14 kg. Bobby föddes våren 2022. Han är kastrerad, vaccinerad, chippad, och han EU-pass.

Finns de en plats för Bobby hos dig? Skicka då en intresseanmälan till oss!


Moana

Kön: Tik
Född: 2022
Vikt: Ca 13 kg (Obs! Växande hund)
Mankhöjd: Ca 53 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte 

Moana är en riktig sötnos. Hennes syskon Tamash, Bozzo och Aisha är redan i Sverige, då i egna hem eller jourhem. Vi önskar därför lite extra mycket att Moana finner en egen familj.

Moana är inte bara en sötnos hon är även en rar och vänlig tik. Moana går fint i koppel. Vi vill att du som adopterar våran Moana ger henne mycket uppmärksamhet, långa promenader och kärlek, allt som hon förtjänar så väl. Du ska även lära henne allt som hon missat under sin uppväxt i hägnet.

Moana är född 2022 och kan fortfarande växa lite. Men hon är i skrivande stund ca 53 cm hög och väger ungefär 13 kg. Hon är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass.

Finns det plats för Moana hos dig? Skicka då en intresseanmälan till oss här!  

Kono

Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: Ca 14 kg (Obs! Växande hund)
Mankhöjd: Ca 50 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte 

Detta är vår Kono, en väldigt fin kille. Kono hittades i skogen förra våren. Då tillsammans med sina sju syskon. Dom fångades in och fick komma till vårt hägn i Rumänien. Där har Kono bott sen dess men nu vill vi att Kono ska få komma till en egen familj. Kono är en snäll hund och vänlig kille precis som hans syskon också är.

Kono önskar sig ett hem där han får uppleva bus och äventyr. Vi vill att Konos nya familj tar med honom på långa promenader, myser och gosar med honom. Men även lära honom allt han missat i sin tid i hägnet.

Kono är en växande hund och kommer troligtvis därför bli något större men är i skrivande stund ca 50 cm och väger 14 kg. Kono föddes våren 2022. Kono är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. 

Finns det plats för en Kono hos dig? Skicka då en intresseanmälan till oss här!

Motzu

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: ca 17 kg
Mankhöjd: ca 55 cm 
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: I ett jourhem i Sverige, Ulricehamn
Adoptionskostnad: 7.000 kr  
Kan bo med katter: Vet inte 

Motzu eller Muzze som han kallas i sitt jourhem, är som en valp, lekfull och glad tillsammans med sina andra hundkompisar. Han behöver träna mer på att gå i koppel även om han gör det väldigt bra. Han är snäll och kommer att bli en fantastisk familjemedlem när han blivit trygg. 

Han är försiktig med människor då han är oerfaren. Han har inte heller någon erfarenhet av livet i övrigt men lär sig gärna och lär sig snabbt.Motzu är en smart hund. I sitt jourhem har han fått testa på nosework vilket han snabbt lärde sig och tyckte var kul.

Denna kille är ca 55 cm hög och väger ungefär 15-18 kg. Motzu är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Han är född 2022. Motzu finns idag I ett jourhem i Ljusdal. 

Kan du öppna sitt hem för Motzu? Skicka då en intresseanmälan till oss här!


Kiba

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2020
Vikt: ca 30 kg
Mankhöjd: ca 65 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Finns i ett jourhem i Sverige, utanför Norrköping
Adoptionskostnad:  7.000 kr
Kan bo med katter: ja

Vår fina Kiba letar efter en egen familj. Kiba är en trevlig hane som gärna hänger med på allt och är lugn i de flesta situationer. Vi vill att Kiba hamnar i ett aktivt hem där han får arbeta och hänga med på aktivteter eller äventyr då han är en lyhörd kille skulle han må bra av att få arbeta och hänga med på det mesta. Han går fint i koppel och älskar att komma ut på promenader. Han blir alltid glad när kopplet kommer fram och han ska g¨å ut på promenad.

Kiba är kastrerad, vaccinerad och chippad. Han kan bo ensam eller med en hundkompis. Han är ca 65 cm hög och väger ca 30 kg. Kiba finns i ett jourhem i Norrköping, där tar han emot besökare som vill hälsa på honom. Kiba funkar även bra med katter. 

Har du möjligheten att ta dig an Kiba och ge honom en egen familj? Skicka då en intresseanmälan till oss här! 


Doru 

Ras: Fågelhund
Kön: Hane
Född: 2021
Vikt: ca 18 kg
Mankhöjd: ca 48 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Ja 

Våran goa Doru skulle använts som fågelhund i Rumänien men då han inte fungerade som jakthund lämnades han in på hägnet. Personen som ägde honom inte längre hade någon användning av honom och Doru blev övergiven. 

Våran fina Doru är en trevlig och vänlig hund. Han har mycket energi och är en lekfull kille. Doru är ju en jakthund som har mycket energi. Doru ska adopteras av en aktiv familj där han kan få arbeta och gå långa promenader för att utlopp för all energi. Det är också ett plus om du har erfarenhet av likande hundar som Doru. 

Doru är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Doru är född 2021. Han är ca 48 cm hög och väger ungefär 18 kg. 

Har du möjlighet att adoptera Doru? Skicka då en intresseanmälan till oss här!