Sponsorhundar

Även om vi gör vårt bästa för alla hundar så får vissa hundar sitta länge i hägnet än vad vi önskar. Hundar som är äldre, hundar med skador, har en viss färg, viss storlek eller hundar som av vissa raser har inte lika stor chans att hitta ett hem och dessa hundar kan bli sittande större delen av sitt liv eller i värsta fall hela livet i hägnet. Vi har också hundar som inte kan adopteras ut i vårt hägn, hundar som upplevt trauman eller blivit så illa behandlade att det inte litar på människan och för dessa hundar vill vi nu göra något extra. Vi vill ge dessa hundar en chans till en bättre tillvaro och ett finare liv genom att man kan sponsra våra hundar. Genom att sponsra en hund får den chansen till ett avbrott i vardagen med ett gott ben, lite extra uppmärksamhet eller extra veterinärvård om detta skulle behövas. 

Vill du adoptera en hund med speciella behov eller som är svårare för oss att hitta hem till? Kontakta oss här eller skicka en intresseanmälan till oss så hör vi av oss till dig!


-Mat i en månad för en hund i hägnet kostar 110kr 
-Avmaskning och parasit behandling kostar 163 kr månaden för en hund i hägnet
-Att hålla en hund varm under vintern månaderna kostar 270kr

Våra sponsorhundarSonia

Detta är en av våra äldre tikar. Sonia är en av våra äldre tikar. Sonia är född 2014. Sonia räddades från ett liv på gatan i Rumänien. Sonia letar efter en familj. 

Vill du veta mer om Sonia? Kicka då in här! 

Sonia är sponsrad med kr 

Luna

Vår fina Luna har en mjuk och fin personlighet. Luna är en kontaktsökande hund. Luna är svårplacerad pga sin ras, storlek och bakgrund.

Vill du veta mer om Luna? KIicka här!

Luna har sponsras med 0 kr


Att sponsra en hund

Gör du genom att betala en valfri summa till den hund du vill sponsra. I meddelanderutan skriver du namnet på hunden du vill sponsra. 

Bankgiro: 573-0502

Swish: 1234 126 348

När vi fått din betalning kommer vi lägga upp den här på hemsidan. Man är välkommen att sponsra en hund flera gånger om man så vill. 


Tack för du väljer att sponsra en hund❤️