Sponsorhundar

Andra rubriken

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

Även om vi gör vårt bästa för alla hundar så får vissa hundar sitta länge i hägnet än vad vi önskar. Hundar som är äldre, med skador, har en vis färg, vis storlek eller hundar som av vissa raser har inte lika stor chans att hitta ett hem och dessa hundar kan bli sittande större delen av sitt liv eller i värsta fall hela livet i hägnet. Vi har också hundar som inte kan adopteras ut i vårt hägn, hundar som upplevt trauman eller blivit så illa behandlade att det inte litar på människan och för dessa hundar vill vi nu göra något extra. Vi vill ge dessa hundar en chans till en bättre tillvaro och ett finare liv genom att man kan sponsra våra hundar. Genom att sponsra en hund får den chansen till ett avbrott i vardagen med ett gott ben, lite extra uppmärksamhet eller extra veterinärvård om detta skulle behövas. 

Vill du adoptera en hund med speciella behov eller som är svårare för oss att hitta hem till? Kontakta oss här eller skicka en intresseanmälan till oss så hör vi av oss till dig!


Luna

Vår fina Luna har en mjuk och fin personlighet. Luna är en kontaktsökande hund. Luna är svårplacerad pga sin ras:
Vill du sponsra Ben? Klicka här!
Vill du veta mer om Luna? KIicka här!

Luna har sponsras med 0 kr

Polly

Polly är en av våra långsittare, Hon har suttit och väntat länge på en familj. Polly hittades tillsammans med Stefun, troligtvis så är Polly använd i hundslagsm¨ål men trots detta är Polly glad i männsikor. 
Vill du sponsra Polly? Klicka här

har sponsras med 0 kr 


Ben

Ben är en äldre herre som blivit övergiven av sin ägare. Ben är född någon gång runt 2017. Ben är en underbar, social och lugn hund. 

Vill du sponsra Ben? Klicka då här!


Vill du vet mer om Ben? Klicka då här!

Ben har sponsras med 0 kr

Stefun

Är en glad och social hund även om Stefun har fått mött människans dåliga sidor. Stefun användes i hundslagsmål och när han inte längre kunde slåss lämnades han på gatan för att dö. Han hade massor av sår och han hade även en 4 kg tung tumör på nacken.

Vill du sponsra Stefun! Klicka då här!
Vill du veta mer om Stefun? Klicka då här! 

Stefun har sponsras med 0 kr


Xena

Xena är också en av våra äldre hundar med några år som inte är lika attraktiv för adoption. Xena är född 2015-2016. Xena är lite försiktig i nya situationer men en lugn och trevlig hund. 

Vill du sponsra Xena? Klicka här?
Vill du veta mer om Xena? Klicka då här!

Xena har sponsras med 0 kr

Toni

Toni övergavs av sin familj och lämnades in på vårt hägn. Vid de tillfället hade han ett infekterat sår på sitt vänster ben och för att rädda Tonis liv fick benet amputeras. Toni är en fantastisk hund, han låter inte sig begränsas av att sakna ett ben  

Vill du sponsra Toni? Klicka då här!
Vill du veta mer om Toni? Klicka då här!

Toni har sponsras med 0 kr 


Första rubriken

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam.

110 kr mat i en månad

163 kr för parasit kot

270 kr för Protect a rescued animal during a cold month