Tina


Om Tina

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Sensommaren, 2023
Vikt: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Mankhöjd: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Kastrerad: Ja, kastreras innan hemresa till Sverige
Vaccinerad: Ja, Har eu-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000kr 

Säg hej till sötnosen Tina! Denna fina tjej är syster till Leo, Max, Lizzie, Stina, Adele och Tara. Alla dessa valpar söker efter en egen familj. Så gör även Tinas mamma Sasha. Alla hundar finns på vår hemsida.

Tina är en valp som är framåt och utforskar gärna sina omgivningar nyfiket. Tina uppskattar att vara nära människan och är inte rädd för nya människor. Tina njuter av gos och kel mycket och slappnar av i famnen. Tina är en glad valp.

Till Tina vill vi finna en familj som vill följa med på hennes upptäckresor och utforska världen tillsammans med henne. Du som adopterar Tina ska även ta med henne på långa promenader och ge henne all uppmärksamhet och kärlek hon förtjänar.

Tinas mamma är en liten hund, i storlek som en tax och vi uppskattar att Tina bli liten/mellanstor som vuxen. uppgifter om Tinas vikt och mankhöjd kommer snart. Tina är vaccinerad, chippad och har eu-pass. Tina kommer kastreras innan hemresan mot Sverige. Mer information om hur hundarna förbereds för hemresan mot Sverige finner du här!

Vill du adoptera denna fin tjej? Skicka då en intresseanmälan till oss här!