Stefun


Om Stefun

Ras: Amstaff
Kön: Hane 
Född: 2014
Vikt: Ca 22 kg
Mankhöjd: 60 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 2.500 kr
Kan bo med katter: Vet inte 
Kan bo med andra hundar: Nej

Stefuns liv har inte varit lätt. Han är en renrasig Amstaff som köptes för att användas till hundslagsmål. Stefun gjorde sitt allra bästa tills han en dag skadades så illa att hans ägare lämnade honom för att dö. Som tur var hittades han av människor som ville rädda honom. Han hade stora sår samt en 2 kilo stor tumör och man kunde verkligen se hur fruktansvärt ont han hade. Dagen då Stefun räddades hämtades också 2 andra Amstaffs. Den ena är Polly som också finns på vår sida. Stefun mår idag bra och är frisk.

Stefun är fin med människor, glad och han älskar att få uppmärksamhet. Han sitter gärna och gosar. Trots allt han utsatts för tycker han om människor och är trygg med nya personer. Han kan gå i koppel men behöver träna mer på det. Stefun har ett stort ärr på sin nacke. 

Stefun skulle passa hos dig som är stor erfarenhet av hundar eller är har erfarenhet av starka raser. Stefun förtjänar verkligen en egen familj i Sverige. Stefun är en av våra långsittare i hägnet och livet är hårt i hägnet. Stefun förtjänar att leva sina sista år i ett varmt hem där han får massor med kärlek och uppmärksamhet.

Han är född 2014, är ca 60 cm hög och väger 22 kilo. Stefun är kastrerad, vaccinerad, chippad och har EU-pass. Stefun adoptionsavgift är reducerad på grund av hans ålder, Stefun är född 2014. Han är en renrasig Amstaff. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Har du möjlighet att öppna ditt hem för Stefun? Lämna då en intresseanmälan här!