Valpar/Unghundar

Amina -2022

Vackra Amina

Denna fina tik längtar nu efter sitt egna kärleksfulla hem. Amina väger 9 kg, 35 cm hög och 50 cm lång. Hon har ett hjärta av guld . Mycket fin och försiktig till sättet och tycker mycket om att gosa .

Amina drömmer om sin egen varma mjuka säng och mysiga promenader i skogen.Hon är kastrerad, vaccinerad och chippad. Hon kommer att bli en fantastisk familjemedlem

Lämna din intresseanmälan här

Dunia -2021

Sockersöta tiken Dunia söker nu sin egna kärleksfulla familj. Hon går fint i koppel och vill gärna ha ett hem där hon får mixa äventyr, promenader och massor av mys och gos. Hon väger 10kg, är 45 cm hög och 50 cm lång. En perfekt storlek för dig som vill ha en en gosig hund i knät framför tv'n.
Hon är redo att följa med sina vänner till Sverige och är uppdaterad på alla sina vacciner, chippad och kastrerad. kanske är hon just din match

Lämna Intresseanmälan här  

Pongo - 2022

Pongo är en söt kille som är 35 cm hög, 45 cm lång och väger 6 kg.

Han saknar ett öga men det hindrar honom inte då han älskar att mysa och han sätter sig gärna i knät efter ett tag då han är lite blyg i början.
Är du intresserad av fina Pongo så skicka din intresseanmälan här 

Dopey - 2022

Fina Dopey en kille på 38cm hög, 47cm lång väger 6 kg.

Han är en snäll och glad kille som är lite blyg till en början men med träning och tålamod kommer han bli en härlig familjemedlem.

Dopey söker sitt förallltid hem i Sverige.
Skicka din intresseanmälan här 

Garofita - 2022 Reserverad

Garofita är en fin försiktigt tjej. Hon är35 cm hög, 50 cm lång och väger ca 10 kg.
Hon är pigg och energisk, försiktig med människor till en början. Garofita söker nu sitt föralltidhem i Sverige. Hon kommer bli en fin följeslagare.Blir troligtvis medium 15-20 kilo som fullvuxen. Hon hittades tillsammans med sina 2 syskon Crenguta och Voinicel.

.Lämna intresseanmälan här .

Zelda - 2022

Zelda är en tik som lämnades in av en familj som äger mamman till dem. De hade inte möjlighet att ta hand om valparna. Mamman är en jakthund som jagar fåglar.

Zelda är 38 cm hög och väger 7 kilo. Hon är försiktig med människor till en början men väldigt snäll och vänlig mot andra hundar.

Intresseanmälan lämnas här 

Blenda - 2022

Blenda är en tik som lämnades in av en familj som äger mamman till dem. 

De hade inte möjlighet att ta hand om valparna. Mamman är en jakthund som jagar fåglar. Blenda är 38 cm hög och väger 6 kilo. Hon är försiktig med människor till en början men väldigt snäll och vänlig mot andra hundar.

Lämna intresseanmälan här.

Juni - 2022

Juni är en tik som lämnades in av en familj som äger mamman till dem. De hade inte möjlighet att ta hand om valparna. Mamman är en jakthund som jagar fåglar. 

Juni är 38 cm hög och väger 6 kilo. Hon är en aning försiktig med människor till en början men väldigt snäll och vänlig mot andra hundar.

Lämna din intresseanmälan här  

Penny - 2022

Penny är en fin och snäll tjej. Hennes mamma är en jakthund som har ett hem. Familjen ville inte ha kvar valparna och lämnade dem till hägnet. 
Penny är 30-35 cm hög, 4 kilo. Hon håller på att lära sig att gå i koppel. Hon är snäll och trevlig och ganska lugn för att vara så liten. Man tror att hon kommer att bli medium i storlek som fullvuxen. 
Penny är syster till Terri.

Intresseanmälan här

Raiza -2022

Raisa är en vänlig tik runt året som söker ett hem i Sverige. Hon är 35 cm hög och 50cm lång och väger 10 kilo. Hon håller på att lära sig att gå i koppel och det går bra.

Raiza är snäll mot andra hundar och människor.

Raisa är vaccinerad, kastrerad, har chip och pass och kan komma till Sverige i april. Hon är då startförsäkrad i Agria. Vill du ge fina Raisa ett för alltid hem skicka oss en intresseanmälan.

Intresseanmälan här 

Alun - 2021

En mycket vänlig unghund som hittades tillsammans med sin bror på en kyrkogård av en kvinna som tog med dem till vårat hägn. 

Han är 50 cm hög och väger 15 kg.
Går fint i koppel . Han är vaccinerad , chippad och kastrerad

Adoptionskostnad 7000kr inkluderar resan till Sverige .
Lämna intresseanmälan här 

Cires - 2021

Cires är 35cm hög, väger 11 kg.

En ganska lugn kille fast att han är ung. Han hittades tillsammans med sin bror på en kyrkogård och togs med till hägnet av en kvinna.

Han är vaccinerad, kastrerad och har chip. 

Lämna din intresseanmälan här 

Kira - 2021

Säg hej till Kira
Hon väger ca 7kg och är 45cm hög.
Kira gillar närhet och att bli klappad.

Hon går fint i koppel.
Är du intresserad av fina Kira, skicka en intresseanmälan här 

Ella- 2021

Det här är Ella
Ella väger ca 5kg och är 30cm hög.
Ella är en gullig tjej som gillar närhet och mys och går fint i koppel.

Skicka din intresseanmälan här 

Mimmi - 2021

Mimmi är en tik som är ca 43 cm hög och väger 9 kilo. Hon är väldigt försiktig och behöver tid för att bli trygg. Hon är fortfarande rädd för att gå i koppel men hon är ovan och håller på att lära sig det.

Intresseanmälan 

Milo - 2021

Milo är ca 40cm hög och väger ca 10kg. 

Milo är en snäll och söt kille som är försiktig till en början.
Är du intresserad av söta Milo, fyll i en intresseanmälan här