Valpar/Unghundar

Bach - 2021

Här är fina lilla Bach. Han är endast 3 månader gammal. Bach är ca 35 cm hög och väger 6 kg. Han älskar att få uppmärksamhet och tackar inte nej till att bli klappad. Bach tränar för fullt på att lära sig gå i koppel. 


Är du intresserad av Bach? Lämna en intresseanmälan

Freya - 2020

Här har vi vackra Freya. Hon är ca 10 månader och längtar efter sitt egna hem. Freya är 47 cm hög och 55 cm lång. Hon väger ca 15 kg. Freya är väldigt vänlig och kan gå bra i koppel. 

Kommer du bli Freya's människa? Lämna en intresseanmälan.

Choco - 2019 - FINNS I JOURHEM I SVERIGE

Det här är Choco. En tik på ca 1 år som hittades tillsammans med sin mamma vid sidan av vägen av okänd anledning. De blev övergina av sin ägare tillsammans med en tredje hund, Stefun. Choco är ca 50 cm hög och väger 23 kg. Hon går fint i koppel och söker ett förevigt hem utan andra djur och utan barn. Behöver en erfaren ägare. 


Lämna en Intresseanmälan.

Gloria - 2020

Säg hej till Gloria. En tjej på ca 1 år. Hon är 28 cm hög och väger ca 9,5 kg. Glora går bra i koppel och är vänlig av sig. Till en början kan hon vara lite blyg men så fort hon känner sig trygg kommer hon gärna fram och blir klappad. 


Vill du ge Gloria tid att bli en självsäker liten tjej? Lämna en intresseanmälan.  

Greta - 2021

Här har vi söta Greta. Hon är ca 35 cm hög och väger 4,6 kg. Greta är ca 3,5 månader och vi tror att hon är storasyster till Bach. Till en början är hon väldigt blyg och behöver därför tid att få känna sig trygg. Efter det kommer hon ge dig all kärlek hon kan. Greta går bra i koppel. 

 
Kan Greta få ett tryggt och kärleksfullt hem hos dig? Lämna en intresseanmälan