Valpar/Unghundar

Spic - 2021

Spic är en fin och go kille som är 7 månader. Han är 40 cm hög och väger 7 kg. Spic fungerar bra i koppel, han är lite försiktig i början, men inte rädd. 

Han har testats med katt, och han bryr sig inte om dem alls.

Intresseanmälan

Lucica - 2021

Lucica är en söt tjej som är 7 månader. Hon är 40 cm hög och väger 8 kg. Hon är lite blyg och försiktig i början med det går fort över. Väldigt social och snäll. Hon fungerar fint med katter. Lucica går bra i koppel.

Intresseanmälan

Anca - 2021

Det här är Anca. En riktig sötnos som blev räddad av några skolbarn som hittade henne och hennes syskon. Hon är väldigt vänlig och går fint i koppel. Anca är 5 månader 25 cm hög och väger 4 kg. Ancas syster Amira är redan adopterad och kommer till Sverige i december. 

Intresseanmälan

Adam - 2021

Säg hej till Adam. Han är en stilig kille på ca 5 månader. Adam är 25 cm hög och väger ca 4 kg. Han är lite blyg i början men när han väl lär känna en kommer han gärna fram och gosar. Adam går bra i koppel. 

Lämna en intresseanmälan för Adam här

Fodor - 2021

Här har vi busfröt Fodor. Han är ca 4 månader och är 30 cm hög. Fodor kommer troligtvis bli en mellanstor hund, som kommer behöva många härliga promenader. Han går bra i koppel och tycker om människor. Fodor hittades tillsammans med sin syster övergivna i en skog. Som tur var hittades båda av en vän till hägnet, där dem sedan lämnades. 

Lämna en intresseanmälan till Fodor här

Bica - 2021

Det här ät sötnosen Bica, hon är ca 1 år gammal, 30 cm hög och väger 6 kg. Hon är otroligt snäll och söker gärna kontakt och vill vara nära. Bica går fint i koppel. 

Hon har just nu problem med sin hud, som hon behandlas för.

Är du intresserad av Bicka? Fyll i en intresseanmälan här

Cupid - 2021

Fina Cupid är en liten kille som är 4 månader gammal. Han väger ca 3 kg och är 30 cm hög.

Han är lite blyg till en början, men väldigt snäll och vänlig när han fått hälsa. Vill du ge Cupid en fast punkt i tillvaron? Skicka en intresseanmälan här