Valpar/Unghundar

Bach - 2021

Här är fina lilla Bach. Han är 3 1/2 månader gammal. Bach är ca 35 cm hög och väger 6 kg. Han älskar att få uppmärksamhet och tackar inte nej till att bli klappad. Bach tränar för fullt på att lära sig gå i koppel. 


Lämna en intresseanmälan för Bach här.

Gloria - 2020

Säg hej till Gloria. En tjej på ca 1 år. Hon är 28 cm hög och väger ca 9,5 kg. Glora går bra i koppel och är vänlig av sig. Till en början kan hon vara lite blyg men så fort hon känner sig trygg kommer hon gärna fram och blir klappad. 


Lämna en intresseanmälan för Gloria här.

Greta - 2021

Här har vi söta Greta. Hon är ca 35 cm hög och väger 4,6 kg. Greta är ca 3,5 månader och vi tror att hon är storasyster till Bach. Till en början är hon väldigt blyg och behöver därför tid att få känna sig trygg. Efter det kommer hon ge dig all kärlek hon kan. Greta går bra i koppel. 

 
Lämna en intresseanmälan för Greta här.

Fido - 2020

Fido hittades helt ensam utanför vårat hägn i Rumänien. Han är ca 6 månader gammal och 35 cm hög. Vi tror han kommer bli en stor hund när han växt färdigt. Fido är en snäll hund som fungerar bra med andra hundar. I början kan han vara försiktig med människor, då han förmodligen inte har någon erfarenhet av oss tidigare. Fido behöver få träna på det mesta, men blir otroligt glad när han får uppmärksamhet. 

Lämna en intresseanmälan till Fido här.

Vica - 2021

Vica är en liten tjej som är ca 4 månader. Hon väger ca 4 kg och är 30 cm hög. I början är Vica väldigt försiktig med människor. Förmodligen då hon aldrig haft nån erfarenhet av oss. Men när hon till slut kommer fram vill hon mer än gärna bli buren och klappad på. Vica går bra i koppel. 

Lämna en intresseanmälan för Vica här

Tano - 2021

Lilla Tano, 30 cm hög, väger 3.5 kg och är bror med Vica.

Han är ca 4 månader gammal och är väldigt snäll och gosig. Lite försiktig i början. Tano går fint i koppel. 
Lämna din intresseanmälan här 

Tobiță - 2021

Stilige Tobiță. Han är ca 42 cm hög och väger 7kg. Tobiță är lite försiktig i början, men när han känner sig trygg kommer han gärna fram och hälsar. Han kommer troligtvis bli en medium/stor hund, vilket betyder att han behöver komma till en aktiv familj. Tobiță går bra i koppel.

Lämna en intresseanmälan för Tobiță här

                      Minie-2021

Minie, syster till Millie är 2 1/2 månad gammal, 16 cm hög och väger 2 kg. 

Minie är som sin syster, glad och lekfull. Kan gå i koppel.  

Intresseanmälan för Minie lämnas här

Lia - 2021

Lilla Lia är en snäll och go tjej som är 4 månader. Hon är lite blyg och försiktig till en början, men det släpper snart. Lia är 35 cm hög och väger 6 kg. Hon fungerar bra i koppel.

Är Lia hunden för dig? Lämna en intresseanmälan här

Fredy - 2021

Fredy är en riktig raring som är 4 månader gammal. Han är 30 cm hög och väger 4 kg. Fredy är en väldigt snäll och go valp. Han koppeltränar för fullt.

Intresseanmälan för Fredy här

Polo - 2021    

Fina Polo är en vänlig kille som är 3 månader gammal. Han är 40 cm hög och väger 5 kg i nuläget. Vi tror att Polo blir en stor kille som vuxen. Han är duktig att gå i koppel!

Polo vaktar sin mat, vilket är väldigt vanligt i hängnet, så det är något man får träna på.

Är du intresserad av Polo? Skicka en intresseanmälan här 


Frida - 2021    

Frida är en söt och go tjej som är 3 1/2 månad gammal. Hon väger 4 kg och är 25 cm hög. 

Frida är en väldigt vänlig, lugn och snäll tjej, hon går fint i koppel.

Skicka din intresseanmälan här