Valpar/Unghundar

Rex-2021

Hej! Här är fantastiska Rex. En kille runt året, kanske något yngre. Han väger ca 9-10 kilo, är ca 45 cm hög och en glad liten hund. Viftar ofta på svansen. Han bor idag I ett jourhem på landet i närheten av Göteborg. Här finns andra hundar och barn och det fungerar jättebra. Han letar nu efter sitt för alltid hem.

Lämna intresseanmälan här 

Molly - 2021

Hej!

Jag heter Molly. Jag är en glad hund som viftar på svansen nästan hela tiden. Jag är lekfull och älskar att mysa och gosa. Till en början är jag lite försiktig och osäker men det släpper ganska fort. Idag bor jag i ett jourhem tillsammans med barn och deras fungerar bra. Jag bor också med en annan hund, jag älskar andra hundar.

De tror att jag är runt ett år gammal. 
Jag är vaccinerad, kastrerad, har pass och är redo att flytta till min alldeles egna familj där jag får all uppmärksamhet och vi kan mysa massor.
Bor idag I jourhem i Norrköping.

Lämna intresseanmälan här 

Andonis - 2021

Här är söta Adonis.
Han är en kille på ungefär 7 månader som väger 5 kilo och är 35 cm hög. Han är en glad och lekfull hund som fungerar bra med andra hundar. 
Han är kastrerad, vaccinerad och har chip.

Lämna intresseanmälan här

Clara - 2020  Reserverad

Lilla Clara är en riktig raring. Hon är 35 cm hög och väger 10 kg. Clara är en väldigt vänlig tjej som söker sin alldeles egna familj, där hon kan få mycket omtanke och kärlek.

Clara tränar på att gå i koppel och brys sig inte alls om katter.

Är du intresserad av Clara? Lämna intresseanmälan här


John - 2021

John är en söt och vänlig kille, han kan vara lite rädd till en början men med lite tid och tålamod kommer han fram och vill gärna bli klappad. John är 37 cm hög och väger ca 8 kg. Han är 6 månader gammal.

Lämna in en intresseanmälan på John här

Alun - 2021

En mycket vänlig valp på 6 månader som hittades tillsammans med sin bror på en kyrkogård av en kvinna som tog med dem till vårat hägn. Han väger 12 kg och är 45 cm hög , 50 cm lång Går fint i koppel . Han är vaccinerad , chippad och kastrerad

Adoptionskostnad 7000kr inkluderar resan till Sverige .
Lämna intresseanmälan här 

Negruta - 2021

Negruta är en smart ung tjej som är 35 cm hög och väger 5 kilo. Hon är ca 6 månader och rädd men hon förstår snabbt när man försöker att lära henne saker. En tjej som vi tror skulle älska att gå på vardagslydnad. Hon är vaccinerad, kastrerad och har chip. Kostnad 7.000 kronor.

Lämna din intresseanmälan här 

Vulpita - 2021

Vulpita hittades tillsammans med sina bröder på en kyrkogård och togs med till hägnet av en kvinna som hittade valparna. 
Vulpita är en tjej på 8 månader med kort svans. Hon är 40 cm hög och väger 8 kg. Hon är lite osäker på människor men det beror antagligen på ovana då hon lär sig väldigt fort. 
Vaccinerad, kastrerad och har chip. Kostnad 7.000 kronor.

Lämna intresseanmälan här 

Rex - 2021

Rex är en kille, 37 cm hög och väger 8 kilo. Han är bror till Vulpita och John och hittades på en kyrkogård av en kvinna som tog med dem till hägnet. Han är blyg men otroligt glad när han blir mer säker och älskar då uppmärksamhet och få massa gos. Rex är 6 månader gammal, vaccinerad, kastrerad och har chip. Kostnad 7.000 kronor. 

Här kan du lämna din intresseanmälan 

Guis- 2019

Guis är en lite blyg lugn kille på 2 år som älskar att gosa och är mycket tillgiven och snäll. Han är 40 cm hög.
Han tycker om alla hundar och människor. Guis håller på att lära sig att gå fint i koppel

Lämna din intresseanmälan här

Sardinia - 2020

I utkanten av Göteborg finns denna fina tjej som nu söker sitt för eviga hem. Hon är jättemysig, älskar att gosa och bli klappad på och ligger gärna nära. 
Till en början är hon lite försiktig men det går snabbt över. Hon är lite rädd för katten i sitt jourhem men gör inget. 
Hon är nyfiken, framåt och lekfull, bryr sig inte om andra hundar eller annat ute på promenad. 
Kan larma (skälla) en kort stund om någon okänd ringer på dörren eller om det är något skumt ljud utanför men skäller inte annars. Barn finns i jourhemmet och det fungerar jättebra. Hon är ca 2 år och 30-35 cm hög och väger runt 7 kilo. Mysigare tjej får man leta efter.
Är du hennes nya hem?
Sardinia är en tjej som är 2 år gammal, väger 10kg och är 30cm hög.
Hon är en blyg en som reagerar med skall på andra hundar och djur. Men gillar beröring och mys.
Lämna din intresseanmälan här

Cires - 2021

Cires är 30 cm hög, väger 8 kilo och är 6 månader. En ganska lugn kille fast att han är ung. Han hittades tillsammans med sin bror på en kyrkogård och togs med till hägnet av en kvinna. Han är vaccinerad, kastrerad och har chip. Kostnad 7.000 kronor.

Lämna din intresseanmälan här