Sixten


Om Sixten

Ras: Blandras
Kön: Han
Född: Uppskattad vara född 2016
Vikt: ca 25-27 kg
Mankhöjd: ca 65 cm 
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 1000 kr
Kan bo med katt: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja

Sixten är en kille som spenderat större delen av sitt liv i hägnet men vi skulle hellre vilja se honom i ett kärleksfullt hem i Sverige och hoppas han snart får ett eget hem. 

Sixten är en försiktig och glad kille som är oerfaren. Han gillar att springa och är pigg för sin ålder. Sixten ska adopteras av en erfaren person eller dig som vill hjälpa honom framåt i livet. Han behöver lite tid och tålamod för att vänja sig vid livet i Sverige men han förtjänar verkligen ett hem och en egen familj som älskar honom och tar med honom på härliga promenader. Vi tror Sixten kommer bli en fin vän om han får chansen. 

Han kommer till Sverige kastrerad, vaccinerad, chippad och med eu-pass. Sixten har en mankhöjd på ca 65 cm och han väger runt 25-17 kg. 

Att adoptera en senior innebär att man verkligen hjälper en hund till ett bättre liv! Ingen senior borde någonsin behöva sitt i hägnet och varenda en förtjänar ett hem. Det kan vara en ekonomisk uppoffring då äldre hundar kan komma med okända hälsoproblem som Atros tex. Det är inte heller ovanligt att våra äldre hundar behöver tandsaneras för tandsten när de kommer hem.

Med de sagt kommer din äldre vovve vara dig evigt tacksam för din uppoffring och det är värt att adoptera en äldre vovve med all kärlek du kommer få. Har du alla förutsättningar att hjälpa en äldre vovve tveka inte. Adoptera!