Seniorer / Hundar med reducerad avgift

Stefun - 2014

Stefuns liv har inte varit lätt. Han är en renrasig amstaff som köptes för att användas till hundslagsmål. Stefun gjorde sitt allra bästa tills han en dag skadades så illa att hans ägare lämnade honom för att dö. Som tur var hittades han av människor som ville rädda honom. Då hade han stora sår samt en 2 kilo stor tumör och man kunde verkligen se hur fruktansvärt ont han hade. Dagen då Stefun räddades hämtades också 2 andra amstaffs. Den ena var Stefuns partner Polly och den andra var deras barn Choco. Idag mår Stefun bra, men behöver komma till en familj med hundvana av starka raser. En familj utan barn som kan ge honom lugn och ro. 

Han är 6 år gammal, ca 60 cm hög och väger 22 kilo. Han kan gå i koppel men behöver träna mer. Han tycker om människor trots vad han fått utstå. 

Lämna en intresseanmälan för Stefun här.

Wilma - 2014

Det här är Wilma. Hon är troligtvis född 2014. Hon väger ca 27 kg. Hon är en mycket glad och trevlig hund som bott länge i hägnet och som längtar efter att få en egen kärleksfull familj. Man blir glad i hennes närvaro då hon har en fantastisk personlighet. 

Lämna en intresseanmälan för Wilma här.