Seniorer

Ovy

Ovyär 8-9 år gammal. Han var väldigt rädd när han hittades.

Nu är han en charmerande hund som fortfarande är försiktig med människor men snäll mot hundar.
Ovy har ingen svans och är överviktig.  Han behöver en familj som kan ge honom massa kärlek och motion.
Han kostar 2500 kronor

Dac - 2012

Det här är Dac. Dac är en glad och framåt kille som man fortfarande kan tro är valp. Han är en hund full med energi, väldigt glad och lyhörd. Man tror att han är född 2012, väger runt 25 kilo och är 50 cm hög. Dac går också väldigt bra i koppel.

Lämna en intresseanmälan för Dac här.

Madicken - 2012

Madicken är en tik som tros vara född 2012, men verkar yngre då hon är en väldigt pigg tjej. Hon är lite försiktig i början och behöver få komma till ett hem med lugn och ro. Hon älskar uppmärksamhet och kryper gärna upp i knät för att få gosa. Hon är ca 50 cm hög och väger ca 18 kg. Hon är väldigt snäll, både mot människor och andra hundar. 

Lämna en intresseanmälan för Madicken här.

Gypsy - 2014

Gypsy är en glad hund, lite reserverad men tillgiven. I början gick han inte så bra i koppel, men blir bättre för varje dag som går. Gypsy är cirka 6 år gammal och vi vet inte så mycket om hans bakgrund. Han skulle trivas bäst om han får hamna i en familj där han får lugn och ro, med härliga promenader i skog och mark.  Gypsy visar gärna att han vill mysa och gosa. Han är ungefär 50 cm hög och väger ca 15 kg. Han är lite försiktig till en början men är full av energi. Han tar mer än gärna emot gos och uppmärksamhet.

Lämna en intresseanmälan för Gypsy här.

Stefun - 2014

Stefuns liv har inte varit lätt. Han är en renrasig amstaff som köptes för att användas till hundslagsmål. Stefun gjorde sitt allra bästa tills han en dag skadades så illa att hans ägare lämnade honom för att dö. Som tur var hittades han av människor som ville rädda honom. Då hade han stora sår samt en 2 kilo stor tumör och man kunde verkligen se hur fruktansvärt ont han hade. Dagen då Stefun räddades hämtades också 2 andra amstaffs. Den ena var Stefuns partner Polly och den andra var deras barn Choco. Idag mår Stefun bra, men behöver komma till en familj med hundvana av starka raser. En familj utan barn som kan ge honom lugn och ro. 

Han är 6 år gammal, ca 60 cm hög och väger 22 kilo. Han kan gå i koppel men behöver träna mer. Han tycker om människor trots vad han fått utstå. 

Lämna en intresseanmälan för Stefun här.

Cindy - 2014

Det här är Cindy. Hon bodde tidigare i en egen familj hos en av de som arbetar i hägnet, Vasile. Men så tyckte hon att familjens kycklingar var alldeles för roliga att jaga och detta gjorde att de inte kunde ha kvar henne längre. Nu tillbringar hon dagarna i hägnets trädgård med andra hundarna och de som arbetar där. Hon är van vid katter då det fanns katt i det tidigare hemmet. Cindy fungerar utmärkt tillsammans med andra hundar. Hennes mamma jobbar som narkotikahund i tullen och de säger att Cindy också är en smart hund. Hon är lugn, orädd och vänlig och går gärna fram och hälsar på folk. Hon är en väldigt snäll hund som fungerar bra med barn. Hon är ca 55 cm hög.

Lämna en intresseanmälan för Cindy här.

Wilma - 2014

Det här är Wilma. Hon är troligtvis född 2014. Hon väger ca 27 kg. Hon är en mycket glad och trevlig hund som bott länge i hägnet och som längtar efter att få en egen kärleksfull familj. Man blir glad i hennes närvaro då hon har en fantastisk personlighet. 

Lämna en intresseanmälan för Wilma här.