Seniorer / Hundar med reducerad avgift

Nina- 2016

Nina är en väldigt vänlig tik på ca 6 år och väger 6 kilo. Hon är reserverad till en början med människor och det beror mycket på oerfarenhet. Hon är 35 cm hög och går ganska bra i koppel även om hon behöver träna lite mer på det. Eftersom Nina är en äldre tik så önskar vi henne en familj där hon kan få lugn och ro och bara njuta av livet i en varm säng, fylld matskål och inte behöva kasta i sig maten innan någon annan tar den. Nina är en snäll hund som kommer att bli en fantastisk familjemedlem bara hon får tid att bli trygg.

Stefun - 2014

Stefuns liv har inte varit lätt. Han är en renrasig amstaff som köptes för att användas till hundslagsmål. Stefun gjorde sitt allra bästa tills han en dag skadades så illa att hans ägare lämnade honom för att dö. Som tur var hittades han av människor som ville rädda honom. Då hade han stora sår samt en 2 kilo stor tumör och man kunde verkligen se hur fruktansvärt ont han hade. Dagen då Stefun räddades hämtades också 2 andra amstaffs. Den ena var Stefuns partner Polly och den andra var deras barn Choco. Idag mår Stefun bra, men behöver komma till en familj med hundvana av starka raser. En familj utan barn som kan ge honom lugn och ro. 

Han är 6 år gammal, ca 60 cm hög och väger 22 kilo. Han kan gå i koppel men behöver träna mer. Han tycker om människor trots vad han fått utstå. 

Lämna en intresseanmälan för Stefun här.

Wilma - 2014

Det här är Wilma. Hon är troligtvis född 2014. Hon väger ca 27 kg. Hon är en mycket glad och trevlig hund som bott länge i hägnet och som längtar efter att få en egen kärleksfull familj. Man blir glad i hennes närvaro då hon har en fantastisk personlighet. 

Lämna en intresseanmälan för Wilma här.