Polly


Om Polly

Ras: Amsaff
Kön: Tik
Född: vet ej 
Vikt: Ca 27 kg
Mankhöjd: 50 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 2.500 kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Nej

Polly är en av våra hundar som suttit länge i hägnet. Polly kom till vårt hägn tillsammans med ett par andra hundar, bland annat Stefun som också letar efter en familj. Hundarna hittades längs en väg där de blivit dumpade. När Polly hittades hade hon ärr på sina ben och vi misstänker hon har använts i hundslagsmål. 

Trots detta är Polly är en fantastisk hund och hon är jätte go med människor. Hon älskar att få uppmärksamhet och kärlek. Hon har inga problem med nya människor. Polly är en glad, social och trevlig tik. Polly går fint i koppel. 

Polly är en renrasig Amstaff. Polly skulle passa dig som har stor erfarenhet av hundar eller erfarenhet av liknande raser. Livet i hägnet är tufft och hårt och vi önskar så att Polly snart finner en familj där hon får lov att njuta av livet och får massor av kärlek. 

Polly är en stor hund, hon är ca 50 cm i mankhöjd och väger 27 kg. Polly är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder hundarna inför hemresan till Sverige kan du läsa mer om här!

Har du möjlighet att ge Polly en chans? Skicka då en intresseanmälan till oss här!