Ninni


Ninni 

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2022
Vikt: Ca 43 cm 
Mankhöjd: Ca 11 kg
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000 kr
Kan bo med katt: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja

Fina Ninni är syster till Douglas och Ellen och alla syskonen söker efter egna familjer i Sverige och finns här på hemsidan att titta på. Ninni är den av syskonen som är mest framåt och har mest energi. Ninni är en riktig solstråle. Hon är framåt och utforska miljön kring sig. Ninni kommer gärna och hälsar, sen vill hon ha gos och kel. Ninni slappnar av när man gosar med henne och visar att hon verkligen uppskattar att kela. Ninni är den av syskonen som är mest aktiv och har mest energi. Ninni är en positiv och glad hund. 

Ninni skulle passa dig som är aktiv/nomalaktiv och vill ha med dig en hund på olika upplevelser och äventyr. Du som adopterar Ninni ska fylla hennes liv med spännande upplevelser, långa promenader, lek och bus. Ninni vill även bo i en familj där man kan hänga på soffan för en stund med gos och mys. 

Ninni är en mellanstor hund. Ninnis är ca 43 cm i mankhöjd och väger ungefär 11 kg. Ninni föddes sommaren 2022 När Ninni kommer till Sverige är hon kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan kan du läsa om här!

Vill du adoptera Ninni? Skicka då en intresseanmälan här!