Nadima


Om Nadima

Ras: Fågelhund
Kön: Tik
Född: 2022
Vikt: info kommer snart
Mankhöjd: info kommer snart
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: vet ej
Kan bo med andra hundar: Nej/kanske

Nadima övergavs av sin ägare och lämnades in på vårt hägn i Rumänien. När hon kom var hon mycket smal, nu när hon ätit upp sig och mår bra är det dags för Nadima att finna en egen familj i Sverige. Nadima är en fågeljakt hund. Hon har en fin personlighet och en lugn energi. När vi först träffar henne hälsar hon på oss lugnt och fint. Hon är social och gillar människor. Nadima gillar när vi kelar och gosar med henne och hon vill gärna vara nära oss. Nadima har en kort svans. 

Nadima bor ensam i sin hundgård då hon inte gillar andra hundar så mycket. Personalen i hägnet tycker detta blir bättre när hon får stimulans och aktiveras. Eftersom hon är en aktivhund så blir hon lätt understimulerad i hägnet, detta beteende kan bli bättre när Nadima får den motion hon kräver. Nadima har just haft lite problem med ögonen vilket hon behandlas för och snart frisk ifrån. 

Nadima skulle passa dig som är aktiv, intresserad av jakt eller likande. Nadima kräver mycket aktivering och motion då hon är en jakthund. Hon ska även bo i ett hem där hon får den aktivering, kärlek och uppmärksamhet hon förtjänar. 

Fina Nadima är en storhund. Uppgifter om Nadimas vilkt och mankhöjd kommer snart. Precis som alla våra hundar är Nadima kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Vill du adoptera denna trevliga hund? Skicka då en intresseanmälan till oss här!