Mimmi


Mimmi

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2021
Vikt: ca 11 kg
Mankhöjd: ca 45 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte 
Kan bo med andra hundar: Ja

Här ser ni vår fina Mimmi. Denna underbara tjej söker efter en egen familj i Sverige. Vår Mimmi är en försiktig hund och orolig när vi först möter henne. Även om hon är försiktig så söker hon kontakt med oss och vill hälsa lite på oss. När Mimmi slappnar av så låter hon oss klappa henne och hon gillar det. Mimmi gillar att komma ut ur hägnet och gå på en promenad och hon kan gå i koppel men behöver träna på det mer när hon kommer till Sverige. 

Mimmis försiktighet beror på oerfarenhet, hon har inte upplevt så mycket i livet och därför kan hon uppleva saker som läskiga. Du som adopterar Mimmi arbeta med hennes otrygghet och visa henne att världen är en tryggplats. Du behöver ha tid, tålamod och förståelse för Mimmis behov. När Mimmi är i sin trygga miljö är hon en glad, busig och lekfull hund. I rätt miljö kommer Mimmi blomma ut till en fantastisk hund. 

Mimmi vill komma till ett lugnt hem och du som adopterar Mimmi ska gärna ha erfarenhet av rädda hundar eller en stor erfarenhet av hundar och viljan att arbeta tillsammans med Mimmi. 

Mimmi är en mellanstor hund. Hon är ca 45 cm hög och väger ungefär 12 kg. Mimmi är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Har du möjlighet att ta dig an Mimmi? Skicka då en intresseanmälan här!