Max


Om Max

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: Sensommaren, 2023
Vikt: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Mankhöjd: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Kastrerad: Ja, kastreras innan hemresa till Sverige
Vaccinerad: Ja, Har eu-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000kr

Gullisen Max söker efter en egen familj, Max är bror till Leo, Tina, Stina, Tara, Adele och Lizzie. Alla dessa valpar söker efter en egen familj, några är redan adopterade. En hund som också söker efter ett hem i Sverige är valparnas mamma Sasha. Alla hundarna finns på vår hemsida.
Max är den av valparna som är mest försiktig med nya personer även om han slappnar av efter en stund. Max är dock orädd med hägnets personal som han känner väl. Max uppskattar att sitta i famnen och kela och gosa. Max har en väldigt mjuk päls. Max är lekfull och busar gärna med sina syskon.
Vi vill att max hamnar i ett hem som hjälper honom med hans försiktighet och visar honom trygghet. Vi ser även att du fyller han liv med uppmärksamhet och kärlek. Du ska lära Max allt som en valp behöver kunna och visa honom att världen är trygg, ta med honom på långa promenader och andra äventyr.
Max mamma är en liten hund, i storlek som en tax ungefär och vi uppskattar att Max kommer bli en liten/mellanstor hund som vuxen. Uppgifter om max vikt och mankhöjd kommer snart. Max är vaccinerad, chippad och har eu-pass. Han kommer även kastreras innan hemresa mot Sverige. Mer information om vad vi gör med hundarna innan avresa mot Sverige finner du här!
Vill du adoptera denna sötnosen? Skicka då en intresseanmälan till oss här!