Max


Om Max

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: Sensommaren, 2023
Vikt: 6.5 kg
Mankhöjd: 30 cm
Kastrerad: Ja 
Vaccinerad: Ja, Har eu-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000kr

Gullisen Max önskar sig ett eget kärleksfullt hem där han kan få utvecklas och får uppleva allt som han missat i hägnet. Max är en försiktig kille, Max är dock orädd med hägnets personal som han känner väl. Max uppskattar att sitta i famnen och kela och gosa. Max har en väldigt mjuk päls. Han har en lekfull sida och leker gärna med sina syskon. 

Max lämnades in tillsammans med både sin mamma, pappa och alla sina syskon till hägnet så hans ägare tyckte hundarna var jobbiga. Max mamma och flera av hans syskon finns reda i egna hem i Sverige. 

Vi vill att max hamnar i ett hem som hjälper honom med hans försiktighet och visar honom trygghet. Max har levt större delen av sitt liv i hägnet och är oerfaren med många saker. Vi ser även att du som adopterar fyller han liv med uppmärksamhet och kärlek. Du ska lära Max allt som en valp behöver kunna och visa honom att världen är trygg. I rätt händer kommer Max blomma ut till en fin följeslagare precis som hans syskon som kommit till Sverige gjort. 

Max mamma och pappa är små hundar. Max väger ca 6,5 kg och han har en mankhöjd på ca 30 cm. Max är vaccinerad, chippad och har eu-pass. Han kommer även kastreras innan hemresa mot Sverige.