Maja


Om Maja

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Uppskattas vara född 2016-2017
Vikt: ca ca 18-20 kg
Mankhöjd: ca 50 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 1000 kr
Kan bo med katter: vet ej
Kan bo med andra hundar: Ja


Här har du vår fina Maja. Detta är en våra vovvar med några år på nacken som behöver ett hem. Maja uppskattas vara född 2016-2017 men vi har inget exakt datum.

Maja är en försiktig hund som behöver komma till dig som kan hjälpa henne framåt i livet. Du ska ha tid, tålamod och förståelse att låta henne utvecklas och till den fanatiska hund hon är. Maja behöver tex lära sig gå i koppel. 

Maja kommer till Sverige kastrerad, vaccinerad, chippad och med eu-pass. Maja har en mankhöjd på ca 50 cm och hon väger 18-20 kg ungefär. 

Att adoptera en senior innebär att man verkligen hjälper en hund till ett bättre liv! Ingen senior borde någonsin behöva sitt i hägnet och varenda en förtjänar ett hem. Det kan vara en ekonomisk uppoffring då äldre hundar kan komma med okända hälsoproblem som Atros tex. Det är inte heller ovanligt att våra äldre hundar behöver tandsaneras för tandsten när de kommer hem.

Med de sagt kommer din äldre vovve vara dig evigt tacksam för din uppoffring och det är värt att adoptera en äldre vovve med all kärlek du kommer få. Har du alla förutsättningar att hjälpa en äldre vovve tveka inte. Adoptera!