Lisa


Om Lisa

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: -
Vikt: ca 20-25 cm
Mankhöjd: ca 50-60 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 1000 kr
Kan bo med katt: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja

Här har ni vår senior Lisa som vi hoppas hon snart ska finna sin familj i Sverige och få leva sina sista år med en familj som älskar henne. Vi önska fler personer kunde adoptera äldre vovvar och vår population av äldre hundar växer ständigt då yngre hundar tenderar att finna sina hem först. 

Lisa är en lugn senior som troligtvis suttit länge i hägnet men nu är det dags för Lisa att få sin alldeles egna familj tycker vi. Lisa gillar att hälsa på nya personer och låter sig gärna klappas.

Lisa kommer till Sverige kastrerad, vaccinerad, chippad och med eu-pass. Lisa har en mankhöjd på ca 50-60 cm och hon väger ca 20-25 kg.  

Att adoptera en senior innebär att man verkligen hjälper en hund till ett bättre liv! Ingen senior borde någonsin behöva sitt i hägnet och varenda en förtjänar ett hem. Det kan vara en ekonomisk uppoffring då äldre hundar kan komma med okända hälsoproblem som Atros tex. Det är inte heller ovanligt att våra äldre hundar behöver tandsaneras för tandsten när de kommer hem.

Med de sagt kommer din äldre vovve vara dig evigt tacksam för din uppoffring och det är värt att adoptera en äldre vovve med all kärlek du kommer få. Har du alla förutsättningar att hjälpa en äldre vovve tveka inte. Adoptera!