Ben

Ben


Om Ben

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2017
Vikt: Ca 24 kg
Mankhöjd: ca 60 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 3000kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja

Säg hej till vår gulliga Ben. Denna fina hund övergavs av sina ägare och lämnades in på vårt hägn. Nu är det dags för Ben att finna en egen familj i Sverige.

Ben är en fin hane. Han är social och kontaktsökande när vi träffar honom. Ben gillar människor mycket och uppskattar när man tar sig tid och myser med honom. Ben är en lugn och trevlig hund med en positiv energi. Han förtjänar så mycket mer än att sitta i hägnet resten av sitt liv och vi önskar att han snart ska finna en egen familj i Sverige! 

Ben skulle passa dig som inte söker en valp, utan en äldre hund och vill ha en lugn, glad och social hund. Du som adopterar Ben ska ge honom massor med uppmärksamhet och kärlek. Vi tycker också att Ben förtjänar mysiga promenader och ett tuggben då och då. Ben kan gå i koppel. Ben gillar även andra hundar mycket och skulle kunna bo i ett hem där det redan finns andra hundar. Ben har en lägre energinivå än de flesta hundar på vår sida. 

Ben är en stor hund. Han är ca 55-60 cm hög och väger ungefär 25 kg. Ben är precis som alla våra andra hundar kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Vill du adoptera denna fina kille? Skicka då en intresseanmälan till oss här!