Bella


Om Bella

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Mars 2023
Vikt: Ca 4 kg
Mankhöjd: Ca 28 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja

Här ser ni vår lilla Bella. Denna lilla stjärna söker efter ett hem i Sverige. Bella lämnades in på hägnet med sin syster Ella. De båda flickorna lämnades in när de var två månader då deras mamma oönskat blivit dräktig med valparna och ägaren vill inte behålla hundarna. 

Bella är en rar liten tik. Hon är vänlig mot människor och en lekfull ung hund. Bella kan i koppel men som för så många hundar innebär uppväxten i hägnet att man inte får den uppmärksamheten man behöver och Bella har missat mycket i sin utveckling. Ni som adoptera henne behöver visa vägen för Bella och låta henne blomma ut. Vi vet att de kommer gå fort i rätt händer. 

Bella är osäker i matsituationer och är dominant mot andra hundar, något som är vanligt bland gatuhundar. Livet i hägnet är väldigt hårt och hundarna behöver slåss för alla resurser. Detta ger med sig när hunden upplever trygghet i matsituationen.

Bella är en liten hund. Hon väger ca 4 kg och är 28 cm hög. Bella kommer till Sverige kastrerad, vaccinerad, chippad och med eu-pass.