Adele


Om Adele

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Sensommaren, 2023
Vikt: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Mankhöjd: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Kastrerad: Ja, kastreras innan hemresa till Sverige
Vaccinerad: Ja, Har eu-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000kr

Denna ursöta lilla tik heter Adele. Adele letar efter sin alldeles egna familj. Så gör även hennes syskon Max, TinaLizzie, Stina och Tara. En till som letar efter en egen familj är Adeles mamma Sasha. Alla finns att se på vår hemsida.

Adele är inte bara ljuvligt söt utan har en fin personlighet. Hon utforskar lugnt miljön runtom sig. Adele tyr sig till människor och vill gärna sitta och mysa. Hon är en riktig mystjej som uppskattar kel mycket samtidigt som hon har ögonkontakt. 

Adele är född under sensommaren och är fortfarande en liten valp. Du som adopterar denna vackra tjej ska lära henne allt en hund behöver kunna i livet. Du ska även fylla hennes liv med massor av kärlek och uppmärksamhet allt som hon förtjänar. 

Adeles mamma är en liten hund och vi uppskattar att Adele blir en liten/mellanstor hund som vuxen. Information om vikt och mankhöjd kommer snart. Adele är vaccinerad, chippad och har eu-pass. Hon kommer även kastreras innan hemresa till Sverige. Mer information vad vi gör med hundarna innan hemresa mot Sverige finner du här!

Vill du adoptera denna pärlan? Skicka då en intresseanmälan till oss här!