Sasha


Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2021
Vikt: Ca 8 kg
Mankhöjd: Ca 25 -30 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Jourhem, Norrköping
Adoptionskostnad: 4.900 kr
Kan bo med katter: Ja/kanske
Kan bo med andra hundar: Ja

Sasha är en glad och pigg tjej som vi söker ett hem till.  Sasha bodde med Nero, som också söker efter ett hem, i en familj i Rumänien och såklart blev Sasha dräktig. Ägaren tyckte inte om någon av hundarna och lämnade Sasha, Nero och deras valpar till hägnet med förklaringen att de är dåliga hundar. Vilket de såklart inte var.

Sasha kom till Sverige i december och finns i ett jourhem. Sasha är en fantastisk hund enligt hennes jourfamilj, snäll mot de andra hundarna som hon älskar att leka med. Hon beter sig lite som en unghund, har en del energi och älskar leksaker. Hon är duktig att gå i koppel och är rumsren. 

Sasha tycker om att jaga katterna i jourhemmet men gör dem inte illa, hon kan samtidigt gosa med dem. Hon har träffat små barn vilket fungerar bra. Sasha skulle älska en aktiv familj som gärna hittar på mycket och där hon får följa med överallt. Till en början kan hon vara försiktig med människor men det går över när hon lär känna dem.

Sasha är en liten hund med en mankhöjd på ca 25cm och hon väger ungefär 8 kg. Sasha är kastrerad, vaccinerad och chippad.