Nero


Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: Denna hund uppskattas vara född 2021 
Vikt: Ca 6 kg
Mankhöjd: Ca 25 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000 kr
Kan bo med katter: Vet ej
Kan bo med andra hundar: Ja

Nero levde tidigare hos en man som militär från och till utomlands. Militären hade också en annan hund, Sasha. Nero och Sasha fick ett gäng med valpar hos militären och det blev för mycket för militären som lämnade in hela familjen på vårt hägn. Han sa att hundarna var jobbigt och att han inte längre ville ha dem. Alla hundarna finns redan i egna hem eller söker egna hem i Sverige. 

Nero är en fantastik individ och han ger ett fint intryck. Han är en social och framåt liten hund. Nero gillar verkligen människor och förtjänar verkligen en egen familj som kan fylla hans liv med kärlek. Nero söker och uppskattar närhet mycket och vill gärna gosa och få klappar. Nero är verkligen en toppen kille. Nero går fint i koppel. Nero förtjänar även ett liv där han tas med på äventyr och långa promenader. 

Nero är en liten hund, han har en mankhöjd på ca 25 cm och han väger ca 6 kg. Vi uppskattar att Nero är född 2021 men vi har ingen exakt ålder på honom. Han är även kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass.