Pamela


Om Pamela

Ras: Schäferblandning
Kön: Tik
Född: 2021
Vikt: ca 25 kg
Mankhöjd: ca 65-70 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet ej
Kan bo med andra hundar: Ja 

Denna pärla Pamela räddades från de rumänska gatorna. Hon fick komma till vårt hägn och slapp det hårda livet på gatan. Pamela är lite lätt försiktig och underlägsen när vi först träffar henne. Hon slappnar av fort och vill gärna hälsa på oss, hon gillar våran närvaro och vill gärna att vi klappar henne. Pamela är en fin hund och har en vänlig själ.

Pamela gillar andra hundar mycket och skulle kunna bo i ett hem där det redan finns hundar. Hon kan även gå i koppel. Pamela är en aktiv hund och skulle passa dig som gillar en arbetande hund, som gillar att träna din hund eller är aktiverar din hund på andra sätt. Pamela ska leva i en familj som är aktiva, som sysselsätter henne och tar med henne på långa promenader. Pamela förtjänar även att leva i en familj som myser och gosar med henne då hon uppskattar det mycket.

Pamela är en stor hund, antagligen en schäferblandning. Hon har en mankhöjd på ca 65-70 cm och väger ca 25 kg. Pamela är även kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Vill du adoptera denna fina hund? Skicka då en intresseanmälan till oss här!