Milou


Milou

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2021
Vikt: ca 15 kg
Mankhöjd: ca 50 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000 kr
Kan bo med katt: Nej
Kan bo med andra hundar:Ja

Fina Milou! När Milou kom till vårt hägn i Rumänien så vägde han bara 7 kg. Det är mindre än hälften vad han borde väga. Milou var väldigt dålig och klarade sig nästan inte. Vår personal lyckades sätta in rätt behandling och rädda hans liv.

Milou ser ut som en liten Schäfer men han är både lättare och mindre. Han är en väldigt fin och trevlig hund. Han är enkel att hantera och har en fin mjuk personlighet. Han är en riktig mys kille och vill gärna vara nära för att gosa en stund, helst vill han sitt i knät. Milou är lite försiktig, inte rädd, med nya män men släpper fort när han lär känna dom. Milou går fint i kopplet och är en lyhörd hund. Milou gillar andra hundar men är dominant när mot andra hundar när han ska äta. Det kan beror på att han svultit och du som adopterar Milou får hjälpa honom känna trygghet kring mat.

Vi vill se att Milou hamnar i ett normal-aktivt till aktivt hem och fylla hand liv med trygghet och uppmärksamhet. Ta med honom på långa promenader. Vi tror att Milou hade passat dig som gillar träna med din hund.

Han längtar efter sitt egna hem i Sverige, där han kan få den kärlek och uppmärksamhet han är värd. Milou är född 2021, är 50 cm hög och väger 15 kg. Han är kastrerad, vaccinerad och chippad. Han har också EU pass. Mer information om vad vi gör med våra hundar innan avresa finner du här!

Vill du öppna ditt hem för Milou? Skicka en intresseanmälan till oss här!