Douglas


Om Douglas

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: ca 11 kg 
Mankhöjd: ca 43 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000 kr
Kan bo med katt: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja 

Denna fina hund heter Douglas. Douglas och hans systrar Ellen och Ninni söker efter egna familjer och finns att kika på här på hemsidan. Douglas är den av syskonen som är mest försiktig och underlägsen för oss när vi först träffar honom även om han söker kontakt med oss direkt. Han vill gärna vara oss nära och ger oss pussar. Douglas gillar att kela och få gos. 
Douglas har ingen svans. Han kan gå i kopplen men behöver öva på det lite mer. Douglas gillar att leka med andra hundar, han skulle därför kunna bo i en familj där det finns hundar.

Du som adopterar Douglas ska ha tålamod, tid och förståelse att han behöver tid på sig för att bli trygga och blomma ut. Vi tror att Douglas kommer blir en toppen bra hund i rätt familj då han är mycket kärleksfull. Vi ser även att du som adopterar Douglas ger honom massor av kärlek och uppmärksamhet. Du ska leka med honom, gå på långa promenader och fylla hans liv med roliga upplevelser. 

Douglas är en mellanstor hund. Hans mankhöjd är ca 43 cm och han väger 11 kg ungefär. Douglas föddes sommaren 2022. Som alla våra hundar är Douglas kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan finner du här!

Vill du adoptera denna kärleksfulla kille? Skicka då en intresseanmälan till oss här!