Cires


Cires

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2021
Vikt: ca 11 kg
Mankhöjd: ca 35 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr 
Kan bo med katter: Ja
Kan bo med andra hundar: Ja

Cires och hans bror Alun, som också söker efter ett hem och finns här på hemsidan, hittades av en vänlig kvinna på en kyrkogård. Hon tog med dom båda hundarna till Roldas hägn i Rumänien där dom fick ett hem och slapp det hårda livet på gatan och nu söker båda killarna egna hem här i Sverige. 

Cires är lugnare och mindre av dom båda syskonen, han är en trevlig hund som är lätt att hantera och gillar att bli borstad. Cires fungerar bra med katter och skulle kunna bo i ett hem där det finns katter. Han gillar att vara nära människan, få klapp och kel gillar han mycket. Cires är glad, enkel och en positiv hund som verkligen förtjänar ett eget hem. Cires har ett undebett.  

Till Cires önskar vi en familj som tar med honom på äventyr och fyller hans liv med positiva upplevelser. Du ska ge honom massor av kärlek och gos, allt som han förtjänar så väl. Du ska även ta honom på långa promenader. 

Cires är en liten hane, ca 35 cm i mankhöjd och väger ungefär 11 kg. Cires är han kastrerad, vaccinerad, chippad och har EU-pass. Cires är född 2021. Mer information om vad vi gör med hundarna inför hemresan till Sverige kan du läsa om här!

Kan du öppna ditt hem för Cires? Skicka då en intresseanmälan till oss här!