Buster


Om Buster (reserverad för adoption)

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2020
Vikt: ca 10 kg
Mankhöjd: ca 55 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte 
Kan bo med andra hundar: Ja

Detta är vår fina Buster. Detta är en hund som är försiktig med människor innan han lärt känner dom, även om han kommer fram för att säga kolla in dig när du först träffar honom. Buster behöver tid på sig för att lära känna dig. Vi är övertygade om att Buster kommer bli en fin familjemedlem om han skulle få chansen.  

Buster skulle passa hos dig som har av rädda/försiktiga hundar, mycket tålamod eller mycket erfarenhet av hundar. Buster behöver tid och tålamod och ges en chans att utvecklas till en trygg hund. Buster ska leva i en familj som tar med honom på långa promenader, leker med honom och tar med honom på roliga upplevelser och andra äventyr. I sitt nya hem ska han även få möjlighet att hänga på soffan och mysa. 

Till Buster söker vi även ett jourhem där Buster kan få utvecklas i lugn och ro för att sen finna sin permanenta familj. Jourhemmet ska ha erfarenhet av rädda/försiktiga hundar eller stor erfarenhet av hundar. En jourhems placering skulle innebär att Buster skulle få chansen till ett helt annat och fantastiskt liv än att sitta i ett hägn vilket han gör idag. Mer information om hur du blir jourhem finner du här.

Buster fungerar bra i koppel och Buster är född år 2020. Han är 55 cm hög och väger ca 12 kg. Buster är kastrerad, vaccinerad, chippad och har EU-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar innan hemresan mot Sverige finner du här!

Har du det erfarenheten och möjligheten att ge Buster en chans till ett bättre liv? Skicka då en intresseanmälan här!