Bobby


Om Bobby

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: ca 14 kg 
Mankhöjd: ca 55 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja 

Bobby är en riktig goding. Bobby och hans sju syskon hittades i skogen som valpar våren 2022. Alla valparna fick komma till tryggheten i vårt häng och är nu redo att komma till egna hem. Bobby är en trevlig och vänlig kille som just nu håller på att lära sig att gå i koppel. 

Bobby är lite lätt försiktig när han möter nya personer men han är samtidigt nyfiken. Han slappnar snabbt av bland nya personer och låter dom klappa och gosa med honom. Bobby är verkligen en snäll hund med en positiv energi. Bobby gillar att gosa och kommer bli en fin familjemedlem i sin nya familj, han är en normalaktiv hund. 

Vi vill att du som adopterar Bobby tar med honom på äventyr och låter honom få uppleva världen, visa honom och lära honom allt det han missat i hägnet när han inte haft en egen familj. Bobby vill gärna gå på långpromenader, leka med kompisar och gosa i soffan.

Bobby är en stor hund. Han är ca 55 cm hög och väger 14 kg. Bobby föddes våren 2022. Han är kastrerad, vaccinerad, chippad, och han EU-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här.

Finns de en plats för Bobby hos dig? Skicka då en intresseanmälan till oss!