Amina


Amina

Ras: Blandras
Kön:Tik
Född: 2022
Vikt: ca 6 kg
Mankhöjd: ca 35 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte 
Kan bo med andra hundar: Ja

Våran vackra Amina söker efter ett kärleksfullt hem. Vi hoppas snart att Amina ska finna en egen familj i Sverige och finna lyckan här istället. 

Amina är försiktig i nya situationer men när hon väl känner sig bekväm som vill hon gärna gosa. Amina gillar även kärlek och gos mycket, hon vill gärna ha din uppmärksamhet. Amina har en lugn energi och fin energi. Amina kan gå fint i koppel men kan behöva öva lite mer på det.  en trygg miljö är Amina lekfull med människan och framåt.  

Du som adopterar Amina ska visa henne att världen är en trygg plats. Amina ska även få uppleva härliga promenader och andra äventyr i sin nya familj. Med tid och tålamod kommer Amina bli en fin familjemedlem. 

Amina är en liten tik på ca 35 cm i mankhöjd och väger ungefär ca 9 kg, hon känns mindre i verkligheten än på bild. Amina kommer till Sverige kastrerad, vaccinerad, chippad och hon har Eu-pass. Amina är född 2022. Mer om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Vi tror att Amina kommer bli en fantastisk familjemedlem. Har du möjlighet att ge denna tjejen en chans till ett liv utanför hägnets väggar? Skicka då en intresseanmälan här!