Penny


Om Penny

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2022
Vikt: ca 14 kg 
Mankhöjd: ca 50cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr 
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja 

Detta är Penny. Hennes mamma är jakthund och har ett hem i Rumänien. När Pennys mamma fick valpar så dom var oönskade, det är inte ovanligt att tikar får valpar som är oönskade i Rumäninen men som tur var dumpades inte valparna på gatan utan lämnades in till vårt hägn. Penny är syster till Juni, Zelda och Blenda och Terri och flera av hennes syskon söker också efter egna hem och finns att se på vår sida.

Penny har en lugn personlighet för sin ålder. Hon är en hund som är trevlig och glad, Penny som gillar människor och söker efter kontakt. Penny gillar en stund med mys och gos. Penny vill gärna vara nära och vår personal i hägnet berättar att hon gärna kramas. Penny kan gå i koppel men behöver öva mer på det.

Penny skulle passa hos dig som söker efter en lugn och glad hund. Penny ska bo i en familj där hon får leva livet fullt ut med allt vad det innebär, så som gå på långa promenader, få uppmärksamhet och kärlek men även lek och bus.

Penny är en stor tik. Hon ca 50 cm hög och väger ungefär 14 kg . Penny är kastrerad, vaccinerad, chippad och har EU-pass. Penny är född under tidig v¨år år 2022. Mer information om hur förbereder våra hundar inför adoption kan du läsa om här!

Har du möjlighet att öppna ditt hem för Penny? Skicka då en intresseanmälan till oss här!