Mimi


Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Uppskattas vara född ca 2021
Vikt: Ca 6,8 kg
Mankhöjd: Ca 30 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja
Finns: Sverige
Adoptionskostnad: 3000kr
Kan bo med katter: Ja
Kan bo med andra hundar: Ja 

Mimi lämnades in med sina valpar på vårt hägn då de var oönskade. Flera av valparna har redan funnit sin familjer på olika ställen i världen men nu är det Mimis tur tycker vi. Mimi förtjänar en egen familj som fyller hennes liv med kärlek. 

Mimi är en hund som gillar närhet och hon söker sig gärna nära människan för gos. Hon är undergiven och oerfaren eftersom hon levt det mesta av sitt liv i hägnet. Men trotts detta är Mimi snäll och kärleksfull mot nya personer hon möter. Mimi är även nyfiken och hon har en positiv energi. 
Vi har konstaterat att Mimi har en kraftig luxation i vänster bogled, något som gör att hon går lite speciellt. Detta är något som har uppkommit av en gammal skada. Mimi har fått en bra prognos av veterinären men man bör hålla koll så att hon inte blir smärtpåverkad. Det kan även vara bra att följa upp hur det ändras över tid för henne, så att hon får det bästa av livet. 

Mimi är en liten hund, hon har en mankhöjd på ca 30 cm och hon väger 6,8 kg. Mimi reagerar inte negativt på katterna i hägnet när vi träffar henne. Hon uppskattas vara född ca 2021 men vi har inget exakt datum när hon föddes. 
Mimi är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass