Lizzie


Lizzie

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Sensommaren, 2023
Vikt: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Mankhöjd: Växande valp, förväntas vara liten till mellanstor som vuxen
Kastrerad: Ja, kastreras innan hemresa till Sverige
Vaccinerad: Ja, Har eu-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000kr

Underbart söta Lizzie söker efter en egen familj. Lizzie är syster till Leo, Max, Tara, Stina, Adele och Tina. Alla dessa valpar letar efter familjer i Sverige. En som också letar efter ett hem är valparnas mamma Sasha. Alla dessa hundar finns att se på vår hemsida.

Även om Lizzie är lite försiktig till en början så är hon kontaktsökande med nya personer och hon vill gärna utforska omgivningarna runt i kring henne. Lizzie gillar verkligen att sitta i knät en stund och mysa och kela. Lizzie är verkligen en fin liten valp.

Du som adopterar Lizzie ska lära henne allt som en hund ska kunna och utforska världen tillsammans med henne. Vi vill att du fyller hennes liv med kärlek, mys och ger henne all den uppmärksamhet hon förtjänar. Du ska ta med henne på långa promenader och andra äventyr.

Som vuxen uppskattar vi att Lizzie kommer bli en liten/mellanstor hund då hennes mamma är en liten hund. Information om Lizzies vikt och mankhöjd kommer snart. Lizzie är vaccinerad, chippad och har eu-pass. Innan Lizzie kommer till Sverige så kommer hon kastreras. Lizzie föddes sensommaren 2023. Mer information om vad vi gör med hundarna innan hemresa kan du läsa om här.

Vill du adoptera denna underbara tjej? Skicka då en intresseanmälan till oss här!