Lizzie


Lizzie

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Sensommaren, 2023
Vikt: 5.2 kg
Mankhöjd: 28 cm
Kastrerad: Ja, kastreras innan hemresa till Sverige
Vaccinerad: Ja, Har eu-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000kr

Underbart söta Lizzie söker efter en egen familj. Lizzie lämnades in på Roldas hägn av sin ägare tillsammans med sin mamma, pappa och syskon. Ägaren tyckte hundarna var jobbiga och vill inte längre ha kvar dom. Lizzies mamma Sasha och flera av hennes syskon har redan funnit sin för alltid hem i Sverige och utvecklats till fina hundar.

Även om Lizzie är lite försiktig till en början så är hon kontaktsökande med nya personer och hon vill gärna utforska omgivningarna runt i kring henne. Lizzie gillar verkligen att sitta i knät en stund och mysa och kela. Lizzie är verkligen en fin liten valp.

Du som adopterar Lizzie ska lära henne allt som en hund ska kunna och utforska världen tillsammans med henne. Lizzie har spenderat nästa hela sitt liv i hägnet där hon inte upplevt så mycket. Hon är oerfaren och du som adopterar henne behöver ha tid och tålamod att hjälpa henne utvecklas. Vi vill att du som adopterar henne fyller hennes liv med kärlek, mys och ger henne all den uppmärksamhet hon förtjänar. Du ska ta med henne på långa promenader och andra äventyr.

Lizzies mamma och pappa är små hundar och så även Lizzie. Hon har en mankhöjd på ca 28 cm och väger ca 5.2 kg. Lizzie är vaccinerad, chippad och har eu-pass. Innan Lizzie kommer till Sverige så kommer hon kastreras. Lizzie föddes sensommaren 2023.