Juni


Om Juni

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Våren 2022
Vikt: ca 45 cm
Mankhöjd: ca 10 kg
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Ja
Kan bo med andra hundar: Ja

Ljuvliga Juni! Detta är vår fina Juni. Hon är syster till Blenda, Zelda, Penny och Terri, några av Junis syskon letar efter en egen familj. Deras mamma är en fågelhund som oönskat blivit dräktig och fött valpar. Valparna lämnades in på vårt hägn av ägaren till syskonens mamma som inte ville ha valparna.

Juni är en underbar hund. Hon är lätt försiktig till en början men trotts försiktigheten viftar hela tiden på svansen i nya situationer. Juni är en kontaktsökande hund och vill gärna vara nära. Juni har princip levt hela sitt liv i hägnet och inte fått uppleva så mycket och vi tror hon snabbt kommer blir en toppen hund. Juni är glad och trevlig. Hon uppskattar gärna en stund med kärlek och gos. Juni bryr sig inte om katter och kan bo i ett hem där det finns katter och andra hundar. Juni går fint i kopplet men behöver träna på det. Denna hund har precis som hennes syskon en underbar personlighet och kommer bli en fin familjemedlem.

Juni är en normal-aktiv till aktiv hund och du som adopterar henne ska fylla hennes liv med långa promenader och andra äventyr. Juni är en mellanstor hund, Hon väger ca 10 kg och har en mankhöjd på ca 45cm. Juni är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass.