Ella


Om Ella (reserverad för adoption)

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2021
Vikt: ca 8 kg
Mankhöjd: 30 - 40 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien 
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med hundar: Ja
Kan bo med katter: Vet inte 

Det här är gulliga Ella. Vi vill att Ella snart ska finna sin egna familj i Sverige, hon är så värd ett bättre liv och vi tror Ella kommer blir en fantastisk familjemedlem. 

Vår lilla Ella är en riktig solstråle och glädjespridare. Ella är inte alls rädd för nya personer och hon är en kontaktsökande hund. Ella är riktigt glad och älskar allt och alla. Ella är lugnare än de andra hundarna i hennes hundgård och en väldigt snäll hund men när vi släpper lös henne springer hon som en galning. Ella är en glad och väldigt vacker hund med en vacker personlighet. Hon är på alla sätt helt underbar och en riktig toppen hund. 

Ella skulle passa hos dig som söker en glad tjej och snäll hund som kommer bli en trogen vän. Ella förtjänar ett hem där hon får mängder med kärlek, mys och uppmärksamhet. Du som adopterar Ella ska även fylla hennes liv med äventyr och långa promenader. Ella har ett märke i örat, det får hundarna när dom kastreras som en markering att hunden är kastrerad, denna hon hade när hon kom till hägnet. Denna kommer tas bort innan Ellas hemresa till Sverige. 

Ella är en liten hund som väger ca 8 kg och är ungefär 30-40 cm hög. Ella är född 2021. Hon är kastrerad, vaccinerad, chippad och har EU-pass.