Dunia


Kön: Tik
Född: 2022
Vikt: Ca 12 kg
Mankhöjd: Ca 45 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Jourhem, Norrköping
Adoptionskostnad: 4900kr
Kan bo med katter: Ja
Kan bo i ett hem med andra hundar: Ja

Denna sötnosen kallar vi för Dunia och hon kom till Sverige i december 23 till ett jourhem men har ännu inte funnit sin familj. Dunia finns nu i Norrköping. 

Dunia är som många rumänska hundar försiktig och oerfaren. Dunia har en fin personlighet och hon är vänlig mot människan och väldigt fin med situationer och personer hon är bekväm med. Hon kan bli lite blyg när det kommer nytt folk men det går över rätt fort.
Dunia är ung till sättet och har en lekfull sida. Dunia leker gärna med med de andra hundarna men hon och katten i jourhemmet kan busa en sväng. Dunia reagerar inte heller negativt på de barn som hon träffat. Hon går okej i koppel men behöver lite mer träning på det.

Dunia har inte fått uppleva så mycket under sin tid i hägnet och behöver tid och tålamod för att bli bekväm med nya saker om tidigare inte upplevt. Du som adopterar fina Dunia ska ha möjlighet att hjälpa henne framåt i livet och lära henne att bli bekväm och bygga självförtroende. 

Dunia uppskattas vara född 2022 och hon är en mellanstor hund, hon väger ca 12 kg och har en mankhöjd på ca 45 cm. Dunia är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass.