Dopey


Om Dopey

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: 14 kg
Mankhöjd: 56 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Ja
Kan bo med andra hundar: Ja

Fina Dopey är en vacker hund som söker efter sin alldeles egen familj. Hans syskon Pongo och Happy är adopterade och har redan funnit sina hem i Sverige, men Dopey är fortfarande kvar i vårat hägn i Rumänien och vi önskar så att Dopey snart kan finna ett hem.

Dopey är en försiktig hund som ändå brukar finna självförtroendet snabbt. Dopey behöver tid och tålamod för att blomma ut och vi vet att han kommer bli en toppen hund med rätt förutsättningar. Dopey går fint i koppel då personalen i hägnet har tränat honom på det. Dopey är trogen dom personerna han knutit an till och gillar att gosa och mysa.

Dopey ska adopteras av dig som har erfarenhet av rädda hundar eller stor erfarenhet av hundar. Som förstår att Dopey behöver tid, tålamod för att utvecklas till en trygg hund. Dopey behöver finna sin familj så fort som möjligt då han vantrivs i hägnet och han har gått ner i vikt. Livet i hägnet är tufft även om Dopey får extra uppmärksamhet och mat av personalen i hägnet behöver Dopey komma till Sverige.

Dopey är en stor hund, han är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Han är ca 56 cm hög och väger ca 14 kg. Dopey föddes 2022.