Bosse


Om Bosse

Ras: Blandras
Kön: hane
Född: Dec, 2022
Vikt: 6.5 kg
Mankhöjd: 30-35 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: I Degerfors, Sverige
Adoptionskostnad: 4900kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja

Bosse är en kille på ca 1,5 år. Han föddes i hägnet då hans mamma var dräktig när hon kom dit. Bosse är väldigt försiktig och rädd med nya människor så han behöver tid och tålamod för att känna sig hemma och bli trygg.

Han är ganska bestämd och vi är ganska säkra på att det är terrier blandning i honom. Han lyssnar när han blir tillsagd men blir rädd om man höjer rösten. Han är rädd för fötter och om man rör sig snabbt mot honom. Bosse söker en familj utan barn med ett ledarskap då det är en stor hund i en liten kropp. Han var otroligt rädd när han kom till sitt jourhem. Gjorde utfall och försvarade sig. Ville helst inte bli klappad på eller gosa. Idag efter ca 4,5 månad har han blivit en helt annan hund även om han ibland fortfarande försvarar sig

När han blir trygg går han att hantera med både klippning av päls, borstning, göra rent öron, duscha och torka tassar. Han har inga problem att åka bil och går lös på promenader i skogen men går även fint i koppel.

Han älskar att leka och underhåller sig gärna själv. Kan vara själv hemma och är rumsren. Vi tror Bosse kommer bli en fantastik liten familjemedlem i rätt händer och vi ser att du som adopterar Bosse har en fast hand. Han är lugn och trygg och vill gärna gosa och mysa, dock på hans egna villkor. Bosse är duktig på att underhålla sig själv. Han kan vara ensam och kan gå både i koppel men också vara lös.

Han är kastrerad och vaccinerad och har pass. Han väger 6,5 kilo och är ca 30 cm hög. Han bor idag med andra hundar I ett jourhem utanför Degerfors.