Alun


Om Alun

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2021
Vikt: ca 15 kg
Mankhöjd: ca 50 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr 
Kan bo med katter: Ja 
Kan bo med andra hundar: Ja

Alun och hans bror Cires, som också söker efter ett hem, hittades av en vänlig kvinna på en kyrkogård. Hon tog med dom båda hundarna till Roldas hägn i Rumänien där dom fick ett hem och slapp det tuffa livet på gatan. Alun är den större av dom båda bröderna. 

Alun verkligen redo att finna en egen familj och han har suttit länge i hägnet och vi önskar att han snart kan få bli adopterad. När Alun först kom till hägnet var han väldigt försiktig och rädd för nya människor men nu är han en helt annan hund. Hägnets personal har jobbat med Aluns rädsla och han är nu en riktigt mys kille som gärna vill ha närhet av människan, han ska allra helst ligga i knät. Han älskar gos och kel. Vi hoppas snart att denna fina och glada hund kommer finna sitt hem. Alun kommer bli en underbar vän!

Alun är en mellanstor hane, ca 50 cm i mankhöjd och väger ungefär 15 kg. Han föddes 2021. Alun går även fint i koppel. När Alun kommer till Sverige så är han kastrerad, vaccinerad och chippad och har EU-pass. Mer information om vad vi gör med hundarna innan hemresan mot Sverige finner du här!

Kan du öppna ditt hem för Alun? Skicka då en intresseanmälan till oss här!