Agnes


Om Agnes

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Uppskattas vara född 2009 men vi har ingen exakt ålder
Vikt: ca 20 kg
Mankhöjd: ca 50-55 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 1000 kr
Kan bo med katt: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Ja

Agnes är en av våra seniorer som vi skulle vilja fick komma hem till Sverige så snart som möjligt. Ingen gammal hund ska behöva ligga på ett kallt betonggolv utan ska ha en egen hundbädd i ett varmt och kärleksfullt hem. 

Det är oftast så att de yngre hundarna som finner hem först och de äldre blir lätt sittande länge och inte ovanligt ett helt liv i hägnet och det vill vi verkligen inte.  

Till Agnes söker vi dig som kan tänka dig öppna ditt hem till en äldre vovve och ge henne all den kärlek hon förtjänar. 

Agnes är en lugn äldre hund som söker kontakt med nya personer och vill ha gos och kärlek. Hon kommer till Sverige kastrerad, vaccinerad, chippad och med eu-pass. Agnes är verkligen redo att komma hem!

Att adoptera en senior innebär att man verkligen hjälper en hund till ett bättre liv! Ingen senior borde någonsin behöva sitt i hägnet och varenda en förtjänar ett hem. Det kan vara en ekonomisk uppoffring då äldre hundar kan komma med okända hälsoproblem som Atros tex. Det är inte heller ovanligt att våra äldre hundar behöver tandsaneras för tandsten när de kommer hem.

Med de sagt kommer din äldre vovve vara dig evigt tacksam för din uppoffring och det är värt att adoptera en äldre vovve med all kärlek du kommer få. Har du alla förutsättningar att hjälpa en äldre vovve tveka inte. Adoptera!