Luna


Om Luna

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2021
Vikt: ca 30 kg
Mankhöjd: ca 65 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 5.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo med andra hundar: Nej

Denna fina tik heter Luna. Hon levde som gatuhund innan hon kom till vårt hägn i Rumänien, antagligen har som varit ägd tidigare eftersom hon har kuperade öron. Av någon anledning har hon släppts ut på gatan och blivit övergiven. Nu söker Luna efter en egen familj i Sverige. 

Luna är en lätt försiktig och undergiven hund när man först träffar henne. hon är otroligt kontaktsökande och vill allrahelst bara vara nära. Hon har en mjuk och lugn personlighet.
Luna vill gärna gosa och mysa länge och hon vill inte att du slutar. Luna har även en lekfull sida. Luna är en hund som vill ha kärlek.

Du som adopterar Luna ska fylla hennes liv med mängder av av uppmärksamhet och kärlek något som hon verkligen vill ha och förtjänar. Luna ska leva i en familj som busar och leker med henne och tar med henne på långa promenader och anda äventyr.

Luna är en stor hund, hon har kuperade öron men har en lång svans. Luna väger ca 30 kg och är ungefär 65 cm i mankhöjd. Luna har ett reducerat pris då vi hoppas det ökar hennes chans att finna en familj. Luna är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige kan du läsa om här!

Vill du adopterad denna vackra hund? Skicka då en intresseanmälan till oss här!