Lasie


Lasie 

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: 2022
Vikt: ca 11 kg
Mankhöjd: ca 35 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har eu-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000kr
Kan bo med katt: Vet ej
Kan bo med andra hundar: Nej

Säg hej till Lasie med de fantastiska öronen. Denna söta tik kom till oss då hennes ägare inte längre ville behålla henne. Lasie är en social tjej som älskar människor och hon vill gärna ha din uppmärksamhet så fort hon får chansen. Lasie gillar även gos och kel och hon gillar uppmärksamhet mycket.
När Lasie kom till oss hade hon cherry eyes, hon opererades och är nu friskförklarad. Lasie har även en halv svans. Vi vill att Lasie ska leva som ensamhund då hon morrar åt andra hundar i högnet eller i ett hem som har förståelse och tid att arbeta på detta. I det hem som övergav Lasie levde hon tillsammans med barn.

Du som adopterar Lasie ska ge henne all den uppmärksamhet och kärlek som hon förtjänar. Vi ser även att du ska ta med henne på massor av äventyr och långa promenader. Ge henne det liv som hon förtjänar.

Lasie är en liten tik. Hon har en mankhöjd på ca 35 cm och väger ungefär 11 kg. Lasie är kastrerad, vaccineras, chippad och har eu-pass. Mer om vad vi gör med hundarna innan hemresa kan läsa om här!

Vill du adoptera Lasie? Skicka då en intresseanmälan till oss här!