Gogo


Om Gogo

Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2022
Vikt: ca 18 kg
Mankhöjd: ca 65 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Nej
Kan bo med andra hundar: Ja

Denna fin kille övergavs till vår Veterinären i Rumänien då familjen som ägde honom inte ville behålla honom. Veterinären lämnade honom till vårt hägn i Rumänien då han inte hade möjligheten att behålla honom. Nu söker Gogo lyckan i Sverige i stället och vi hoppas han snart ska finna en egen familj.

Gogo är en hund som är väldigt trevlig och han gillar människor. Gogo uppskattar gärna en stund med gos och mys. Han kan även tänka sig att leka en stund. Gogo är inte rädd för nya personer och söker kontakt, han vill gärna hälsa.

Gogo skulle passa dig som söker efter en trevlig hund, som gillar människor och är kontaktsökande. Gogo förtjänar verkligen en familj där han får stanna resten av sitt liv. Du som adopterat Gogo ska fylla hans liv med massor av kärlek, mys och ge honom uppmärksamhet. Gogo vill även hänga med dig på äventyr och långa härliga promenader.

Gogo kan vara dominant när han får mat. Detta är vanligt bland våra rumänska hundar då dom får slåss för att överleva och starkas äter mest. Detta beteende brukar ge med sig när hunden blir trygg med att den alltid får mat. Du som adopterar Gogo ska vara medveten om detta beteende och hjälpa honom med det. Du ska ha tid och tålamod.

Gogo är en stor hund. Han är ca 50 cm hög och väger ca 18 kg. Gogo är som alla våra hundar kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför adoption finner du här!

Vill du adopterad Gogo? Skicka då en intresseanmälan till oss här!