Gina


Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: ca 2022
Vikt: ca 11 kg
Mankhöjd: ca 43 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000 kr
Kan bo med katter: -
Kan bo med andra hundar: ja

Här har vi en underbar hund Gina. Hon är syster med Gemma som också finns tillgänglig för adoption. Systrarna är riktigt fina och trevliga hundar och vi är övertygade att de båda kommer bli fina familjemedlemmar i ett hem med tid och tålamod. 

Gina är den av systrarna som är lugnast. Gina har en fin personlighet, hon är snäll och social. Söker kontakt med människor. Hon vill gärna sitta nära oss och uppskattar att få gos och klappar. Gina är framåt och nyfiken på nya saker och gillar att utforska. 

Gina kan vakta sin mat hägnet, det är ett vanligt beteende för våra hundar som är vana att slåss för att överleva. Detta är något som oftast ger med sig efter en tid  i nya hemmet. Med tålamod och trygghet kring matsituationerna så inser hunden att den inte behöver slåss längre och att den alltid kommer få mat.

Gina är en oerfaren hund då hon levt större delen av sitt liv i hägnet och behöver träna på vissa saker, så som gå i koppel tex. 

Gina är en mellanstor hund, hon har en mankhöjd på ca 43 cm och hon väger ungefär 11 kg. Gina kommer till Sverige kastrerad, vaccinerad, chippad och med eu-pass.