Codrut


Om Codrut


Kön: Hane
Född: Våren 2022
Vikt: Ca 12 kg
Mankhöjd: Ca 45 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte
Kan bo i ett hem med andra hundar: Ja

Våran sötnos Codrut hittades våren 2022 i skogen i Rumänien. Tillsammans med sina syskon så fångades dom in och togs till tryggheten i vårt hägn. Nu är det dags för syskonskaran att få komma till sina egna familjer och vi tror att Codrut kommer bli en fantastisk familjemedlem. De var totalt 7 syskon och nu är det enbart Codrut och hans två bröder Kono & Bobby kvar.

Codrut är en glad kille som är vänlig mot människan. Han är kontaktsökande med nya personer och är även den som är mest framåt av hans syskon även om han är lätt försiktigt i början.
Codrut har en positiv energi precis som alla hans syskon och uppskattar uppmärksamhet och gos. Han är den av syskonen som även har mest energi och är en aktiv hund. Codrut går i koppel men behöver öva mer på det. Codrut är en trevlig, mysig och glad kille.

Codrut skulle passa dig som har en aktiv livsstil och vill ha med dig en hund på långa promenader eller andra upplevelse. Du som adopterar Codrut ska även fylla hans liv med mängder av uppmärksamhet, kärlek och allt han förtjänar.

Codrut är en mellanstor hund. Han är ca 45 cm hög och väger 12 kg ungefär. Codrut är kastrerad, vaccinerad, chippa och har eu-pass. Codrut föddes våren 2022.