Blenda


Blenda

Ras: Blandras
Kön: Tik
Född: Våren 2022
Vikt: Ca 12 kg 
Mankhöjd: Ca 47 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, har EU-pass
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7.000 kr
Kan bo med katter: Vet inte 
Kan bo med andra hundar: Ja

Denna skönhet kallas för Blenda. Denna fina tik är syster med Juni, Zelda, Penny och Terri. Många av systrarna letar efter egna familjer. Syskonens mamma är en fågelhund som oönskat blivit dräktig och fött valpar. Valparna lämnades in på vårt hägn av ägaren till syskonens mamma som inte ville ha valparna. 

Blenda är en fantastisk hund men hon är lätt försiktig i nya situationer eller med nya människor men efter en stund så slappnar hon av. Blenda är en glad och positiv tjej som har mycket kärlek att ge. Blenda är lekfull och full av energi. En mycket fin och trevlig hund.

Blenda vill komma till en familj som är ute och går mycket och tar med henne på äventyr. Blenda är en normal-aktiv till aktiv hund så vi vill att hon hamnar i ett hem där hon får utlopp för sin energi. Blenda går okej i koppel men behöver öva mer på det, vi tror hon snabbt kommer lära sig när hon får
träning. 

Blenda är en mellanstor tik, hon är ca 47 cm i mankhöjd och väger 12 kg. Blenda är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass. Mer information om hur vi förbereder våra hundar inför hemresan till Sverige finner du här!

Har du möjlighet att adoptera denna toppen hund? Skicka då din intresseanmälan till oss här!