Atlas


Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: ca 2021
Vikt: ca 8 kg
Mankhöjd: ca 30 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja, Har EU-pass.
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 7000 kr
Kan bo med katter: Ja
Kan bo med andra hundar: Ja

Denna fina kille övergavs. Atlas lämnades in till en veterinär av en familj som inte vill ha honom. Veterinären i sin tur lämnade in Atlas på Roldas hägn och söker vi efter ett hem i Sverige åt Atlas där vi vet han kommer finna lyckan! 

Atlas är en rolig liten kille. Så fort han kommer ut på gräs lägger han sig ner och njuter. Han älskar gräs! Atlas är försiktig i nya situationer och underlägsen nya personer men samtidigt kommer han fram och söker kontakt. Han gillar människor samtidigt som han visar sig underlägsen. Atlas är en väldigt snäll hund och glad.
Han vill gärna vara där människor är och är väldigt gosig.

Atlas är ovan vid mycket och behöver tid och tålamod för att utvecklas till den stjärna han är. Atlas är ovan vid hantering och även om han accepterar koppel behöver han öva på det mer på att gå i koppel. Du som adopterar denna hund behöver ha tid, erfarenhet och viljan att hjälpa Atlas framåt. Vi vet att han kommer bli en toppen hund i rätt sammanhang. 

Atlas är en liten hund. Han har en mankhöjd på ca 30 cm och han väger ca 8 kg. Atlas uppskattas vara född någon gång 2021. Han är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass.