Moshu


Ras: Blandras
Kön: Hane
Född: 2015/2016
Vikt: Ca 10-12 kg
Mankhöjd: Ca 40 cm
Kastrerad: Ja
Vaccinerad: Ja
Finns: Rumänien
Adoptionskostnad: 1000 kr
Kan bo med katter: Vet ej
Kan bo med andra hundar: Ja

Här har vi en äldre herre som vi kallar Moshu. Han hittades på gatan utan någon familj eller fast punkt. Moshu togs då till vårt hägn men nu är det dags för denna kille att finna en egen familj i Sverige där han kan få leva sina resterande år i ett varmt hem, något han verkligen förtjänar och är värd.

Moshu har en härlig personlighet och är en lugn hund. Han söker sig till nya personer och vill gärna ha kärlek och god. Moshu tycker om att springa och leka med. Han är glad och vänlig och förtjänar verkligen spendera sina sista år i ett hem. Moshu är lite ovan vid hantering och behöver vänja sig med de. 

Du som adopterar Moshu ska fylla hans liv med massor av kärlek och uppmärksamhet. Moshu är en hund som vill hänga med på äventyr och få uppleva världen. Han kommer älska att få gå långa promenader. Moshu kan gå i koppel men han behöver öva mer på det.

Moshu är en liten/mellanstora hund. Han har en mankhöjd på ca 40 cm och väger ca 10-12 kg. Moshu är kastrerad, vaccinerad, chippad och har eu-pass