Mellanstora hundar

Polly - 2016

Det här är fina Polly. Hon är en tik på ca 5 år som hittades tillsammans med sin valp vid sidan av vägen. De blev övergivna av sin ägare tillsammans med en tredje hund, Stefun. Förmodligen skulle dem användas i hundslagsmål men ägaren valde att överge dem. Pollys ben har några tecken på att hon vart i slagsmål med andra hundar. Hon är ca 50 cm hög och väger 23 kilo. Polly går fint i koppel. 

Är du redo att öppna upp ditt hem för Polly? Lämna en intresseanmälan

Foxy -2015

Är du redo att bli tagen med storm? Här är Foxy, en riktig energiknippe. Hon är ca 6 år gammal, men springer och hoppar som en valp. Hon har ingen koll på kroppen när hon kommer flygandes fram i luften. Hennes positiva energi smittar av sig på alla runt omkting henne. Hon är ca 50 cm hög och väger ca 17 kg.  

Lämna en intresseanmälan för Foxy här.

Melissa - 2015

Det här är Melissa. Hon är 6 år och ca 50 cm hög. Melissa älskar alla människor och hundar. Hon håller på att lära sig att gå i koppel så  mer träning kommer att behövas. Hon skulle älska ett aktivt hem med massor av promenader och uteliv. Blandat med massor av gos så klart . Hon är en gosig hund som förtjänar att ta igen alla år utan kärlek och uppmärksamhet .

Lämna en intresseanmälan för Melissa här.

Manny - 2017

Manny är en 4 årig kille som är ca 50 cm hög. Han blev räddad från gatan, och älskar människor. Manny tycker mycket om andra hundar. Han är inte så förtjust i koppel men håller på att lära sig hur det funkar. 

Lämna en intresseanmälan för Manny här

Magda - 2017/2018

Fina Magda är cirka 3-4 år ung. Hon är 55 cm hög och väger cirka 16 kg. Magda är väldigt social och vänlig av sig. Hon går bra i koppel och fungerar bra med katter. 

Lämna en intresseanmälan för Magda här.