Mellanstora hundar


Polly - 2016

Det här är fina Polly. Hon är en tik på ca 4 år som hittades tillsammans med sin valp vid sidan av vägen. De blev övergivna av sin ägare tillsammans med en tredje hund, Stefun. Förmodligen skulle dem användas i hundslagsmål men ägaren valde att överge dem. Pollys ben har några tecken på att hon vart i slagsmål med andra hundar. Hon är ca 50 cm hög och väger 23 kilo. Polly går fint i koppel.  

Är du redo att öppna upp ditt hem för Polly? Lämna en intresseanmälan

Foxy -2015

Är du redo att bli tagen med storm? Här är Foxy, en riktig energiknippe. Hon är ca 5 år gammal, men springer och hoppar som en valp. Hon har ingen koll på kroppen när hon kommer flygandes fram i luften. Hennes positiva energi smittar av sig på alla runt omkting henne. Hon är ca 50 cm hög och väger ca 17 kg.  

Vill du bli smittad av härlig energi från Foxy? Lämna en intresseanmälan.

Melissa - 2015

Det här är Melissa. Hon är 6 år och ca 50 cm hög. Melissa älskar alla människor och hundar. Hon håller på att lära sig att gå i koppel så  mer träning kommer att behövas. Hon skulle älska ett aktivt hem med massor av promenader och uteliv. Blandat med massor av gos så klart . Hon är en gosig hund som förtjänar att ta igen alla år utan kärlek och uppmärksamhet .

Saknar du en Melissa i ditt hem? Lämna en intresseanmälan.

Manny - 2018

Manny är en 3 årig kille som är ca 50 cm hög. Han älskar människor och andra hundar. Han är inte så förtjust i koppel men håller på att lära sig hur det funkar. 

Tin - 2019

Vackra Tin. En kille på 2 år som fungerar bra med andra hundar. Han är lite försiktig i början och behöver tid för att bygga upp ett förtroende, men när Tin känner att han är bekväm blir han världens härligaste. Han är ca 40 cm hög och väger 10 kg. 

Känner du att Tin skulle kunna bli din bästavän? Lämna en intresseanmälan

Kus - 2019

Här har vi fina Kus. Han är en kille som älskar att leka. Kus är 2 år, väger ca 10 kg och är 45 cm hög. Han är nyfiken av sig. Kus går fint i koppel. Han har en halv svans men påverkas inte utav det. 

Låter det som att Kus passar bra ihop med dig? Lämna en intresseanmälan!

Rick - 2016

Här har vi en kille som heter Rick. Han är 5 år ung. Rick väger ca 8 kg och är 40 cm hög. Till en början är han lite försiktig, men när han känner sig trygg kommer han gärna fram och hälsar. Rick fungerar bra med andra hundar. Han lär sig även gå i koppel. 

Vill du erbjuda Rick en plast i ditt hem? Lämna en intresseanmälan.

Maia - 2017

Vackra Maia. Hon är en tjej som förtjänar att få hitta sitt för-alltid-hem. Hon är ca 48 cm hög, 54 cm lång och väger runt 18,5 kg. Maia försökte hoppa över ett stängsel och fastnade. Hon var mycket illa däran, och har till och från haft lite problem med frambenet. Maia kommer förmodligen inte kunna gå på allt för långa promenader, men med rätt familj som kan hjälpa henne på vägen så vet man aldrig hur framtiden ser ut. Hon är 4 år och går bra i koppel. Maia är en väldigt vänlig tjej som gärna kommer fram och hälsar. 


Priset för Maia är 3600kr och hon kan komma till Sverige i början på juli. Lämna en intresseanmälan.