Mellanstora hundar

Rex - 2018

Rex bodde hos en äldre dam som inte hade förmåga att ta hand om honom. Han hade parasiter över hela kroppen och en infektion i testiklarna och var otroligt svag och undernärd.
Rex är fortfarande väldigt mager men de försöker att få honom att gå upp i vikt. Hägnet är en stressig miljö vilket gör det tufft för honom. Han är en väldigt rädd hund och speciellt för människor. Andra hundar går bra om de är lugna.
Vi tror att Rex är runt 2 år.
Vill du öppna ditt hem för Rex och ge honom all den kärlek och omvårdnad han behöver.
Skicka en intresseanmälan här

Polly - 2016

Det här är fina Polly. Hon är en tik på ca 5 år som hittades tillsammans med sin valp vid sidan av vägen. De blev övergivna av sin ägare tillsammans med en tredje hund, Stefun. Förmodligen skulle dem användas i hundslagsmål men ägaren valde att överge dem. Pollys ben har några tecken på att hon vart i slagsmål med andra hundar. Hon är ca 50 cm hög och väger 23 kilo. Polly går fint i koppel. 

Är du redo att öppna upp ditt hem för Polly? Lämna en intresseanmälan

Foxy -2015

Är du redo att bli tagen med storm? Här är Foxy, en riktig energiknippe. Hon är ca 6 år gammal, men springer och hoppar som en valp. Hon har ingen koll på kroppen när hon kommer flygandes fram i luften. Hennes positiva energi smittar av sig på alla runt omkting henne. Hon är ca 50 cm hög och väger ca 17 kg.  

Lämna en intresseanmälan för Foxy här.

Melissa - 2015

Det här är Melissa. Hon är 6 år och ca 50 cm hög. Melissa älskar alla människor och hundar. Hon håller på att lära sig att gå i koppel så  mer träning kommer att behövas. Hon skulle älska ett aktivt hem med massor av promenader och uteliv. Blandat med massor av gos så klart . Hon är en gosig hund som förtjänar att ta igen alla år utan kärlek och uppmärksamhet .

Lämna en intresseanmälan för Melissa här.

Manny - 2017

Manny är en 4 årig kille som är ca 50 cm hög. Han blev räddad från gatan, och älskar människor. Manny tycker mycket om andra hundar. Han är inte så förtjust i koppel men håller på att lära sig hur det funkar. 

Lämna en intresseanmälan för Manny här

Tchoupy-2019

Tchoupy
Är en kille som är 3 år gammal, 40cm hög och väger 14kg.
En glad kille som gärna vill mysa men är lite blyg och rädd i början.
Lämna din intresseanmälan här