Mellanstora hundar

Valentina -  2021

Valentina är en tjej  som charmar alla!

Söker du en underbar tillgiven lugn liten tik så är detta hunden för dig. Hon skulle älska att bara få mysa i ditt knä efter en härlig promenad i skogen. Valentina är 2 år och väger 11 kg. Hon är 45 cm hög och 55 cm lång
Valentina är chippad och kastrerad samt uppdaterad på sina vacciner. nu längtar hon att få följa med nästa transport till Sverige med sina vänner och välkomnas av sin nya familj.
Här kan du lämna din Intresseanmälan.

Ivan - 2020

Här presenteras vackra Ivan som är en kille på ca 2-3 år. Han väger 12 kilo och är ca 50 cm hög. Han har en hel del energi och skulle älska en familj som tycker om friluftsliv, träning och gå på promenader. Han är en väldigt vänlig hund men blir osäker när han blir lyft då han behöver bli trygg med sin familj. Han är van att slåss för sin mat och vaktar därför sin mat. Detta är vanligt bland gatuhundar och kan bli bättre när de märker att ingen kommer att ta deras mat.

Laika - 2021

Den här  fina tjejen på 1,5 år (bilderna gör henne ej rättvisa), längtar och drömmer om att få följa med till Sverige och träffa sin egna familj.

Hon är tillgiven och snäll och går fint  i koppel. Hon kommer att ge dig många mysiga stunder om hon bara får chansen. Laika väger 13kg, är 40 cm hög och 50 cm lång. En underbar hund som är mycket vänlig till sättet. Hon är kastrerad, chippad och uppdaterad med sina vacciner. Kanske är du hennes dröm?

Lämna din intresseanmälan här

Polly - 2020

Polly är en söt och vänlig tjej. Hon är ca 2 år, 40 cm hög och väger 7 kg.

Polly går fint i koppel.
Vill du öppna ditt hem för Polly, skicka en intresseanmälan här

Polly - 2016

Det här är fina Polly. Hon är en tik på ca 6 år som hittades tillsammans med sin valp vid sidan av vägen. De blev övergivna av sin ägare tillsammans med en tredje hund, Stefun. Förmodligen skulle dem användas i hundslagsmål men ägaren valde att överge dem. Pollys ben har några tecken på att hon vart i slagsmål med andra hundar. Hon är ca 50 cm hög och väger 23 kilo. Polly går fint i koppel. 

Är du redo att öppna upp ditt hem för Polly? Lämna en intresseanmälan

Guis- 2019

Guis är en lite blyg lugn kille på 4 år som älskar att gosa och är mycket tillgiven och snäll. Han är 40 cm hög.
Han tycker om alla hundar och människor. Guis håller på att lära sig att gå fint i koppel

Lämna din intresseanmälan här

Buster - 2020

Buster är en lite försiktig kille. Han är ca 3 år, 55 cm hög och väger 12 kg.
Han kommer bli en uderbar följeslagare om han får tid på sig att utveckla förtroende för människan.

Buster går fint i koppel. 
Lämna intresseanmälan här